Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Z tego co wyliczyłem trzeba by chodzić przez 5,5 roku żeby zebrać 20k coinsow. Przy założeniu że dziennie zrobimy 10k kroków. Jednak do odebrania nagrody liczą się tylko punkty z ostatnich 2 lat. Wiec musielibyśmy robić ok. 30k kroków codziennie przez 2 lata.
Takie moje wyliczenia. Mimo wszystko sprawdzę i przyjrzę się.
+ Bardzo mocno żre baterię i wisi mi cały czas powiadomienie o tym
Gdyby minimum do wypłaty byłoby kilka dolarów, to aplikacja by zbankrutowała. Moim zdaniem jest to tylko chwyt marketingowy, bo mało kto wypłaci te 1000$. Jest możliwy do wypłacenia także jakiś gadżet, tylko trzeba też trochę uzbierać coinsów, a jego cena na pewno jest niska.
Aby zdobyć punkty nie trzeba w cale chodzić wystarczy że będziesz macha ć telefonem w górę i w dół i zaliczy. Martwi mnie to minimum które jest nienormalne ale poszło z refa.