(01-10-2018 12:29)xmaniek6 napisał(a): hymm nie :-/odpowiedział na argument Mikey'a
czy to prawda ?
takie pytanie do każdego kto siedzi w tym . czy takie wyświetlenia nabijają watch-time ?
Firma jest legalna i odprowadza składki
Dla wszystkich hejterów i konkurencji
Numer NIP
xx
Numer REGON
xx
(01-10-2018 14:33)mahuzz napisał(a): Cytat:Gdzie są dane firmy na stronie? bo chciałbym zobaczyć z kim mam robić potencjalne interesy.
Wystawiacie faktury? rachunki?
Cytat:Nie ma, bo to metody blackhat.
Jeśli tak bardzo zalezy Ci na fakturze, jest taka możliwość przy zamówieniu od 1000zł+, dane firmy na priv
Co z tego, że to blackhat? To robiąc blackhat nie musisz mieć założonej firmy?
Musisz, powinna być o niej informacja, a fakturę masz obowiązek wystawić na życzenie klienta, bez względu na kwotę.
Cytat:Wyświetlenia dodawane są od 1 do 24 godzin od zamówienia
To wygląda nawet na manualny resell z innego panelu 
PayPal nie jest też zarejestrowany na firmę, na dodatek użyłeś swoich danych w mailu przy takich działaniach? Przecież to blackhat
2
Szkoda mi dalej prowadzić dyskusję, na przyszłość ludzie, korzystajcie z bardziej znanych panelów.
PS: Usługi są te same tak jak napisał Mikey, tylko ceny inne 
Miłego dnia!
Dokładnie, szkoda rozpoczynać dyskusje z konkurencja, która ma zawyżone ceny i prawdopodobnie nie prowadzi DG
Co do czasu realizacji nikomu nie mydle oczu, że są błyskawiczne, bo taki jest termin dostawy, a co do sklepu to jest w 100% automatyczny
Jeśli kupujesz usługi z innych serwisów też oczekujesz faktury? Ciekaw jestem czy sam takowe wystawiasz
Tak jestem resellerem, jednak ceny są najniższe pośród podobnych paneli. Jeśli jesteś w stanie zaoferować niższe ceny chętnie podejmę LEGALNA współprace tylko jest jeden warunek: oczekuje faktur
Moje dane firmy:
Numer NIP xx Numer REGON xx
Pozdrawiam hejterów oraz zapraszam na zakupy, dla większych zamówień przewiduje rabaty do 70% w zależności od usługi
SocialBazar24