Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hosting stron WWW 1,08zÅ‚/rok! » Promocja w nazwa.pl

Autor Wiadomość
RE: Hosting stron WWW 1,08zł/rok!
Sprawdź:
bardok nic nie wspomniał że natychmiastowy. Wprowadził w błąd? Gdyby zwykły to było by śmieszne - opłata większa niż za hosting Wink
Przelew musi dziś dotrzeć czy wystarczy złożyć wniosek i normalnie przelew.

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
@patrolpxd O stary tego szukałem, leci reput!
PS: Skąd jesteś? Masz u mnie duże piwo.

@nazwa.pl dałem wam pierwszego reputa na tym forum ale żałuję że nie mogę go zabrać. Swoim postem wprowadzacie w błąd, na waszej stronie jest info że promocja trwa do 1 października. Do tego bez względu na to czy płacę kartą czy przelewem to potrącacie prowizje kilkukrotnie przewyższającą wartość faktury.

[Obrazek: rwJ2CUH.png]

[Obrazek: Y38GoiO.png]
Na dole wybierz przelew tradycyjny i ręcznie zrób przelew z konta na podane dane. Wyślesz na mail potwierdzenie to i tak w parę godzin włączą. Mi nie zależało na szybkim włączeniu usług więc tak zrobiłem. Chyba że masz już co wrzucić na serwer i zależy Ci na czasie to płać domyślnym szybkim z prowizją.

U mnie jak dodaje w koszyku to pokazuje 600zl+ vat Xpokerface
@rachman Zrobiłem tak jak mówisz, wiele firm stosuje takie praktyki więc czasem rezygnuje z wygody dla przycebulenia i wprowadzam dane do przelewu ręcznie.

@twardy pokaż screena, coś zaradzimy
@twardy włącz czat - poproś o co chcesz a wyślą Ci na mail gotowy koszyk - tylko zatwierdzić i opłacić

Czy tylko ja mam takie problemy?
Od samego początku współpraca układa się pomyślnie Angry

[Obrazek: 35SWhjK.png]
U mnie panel klienta wariuje. Szczególnie na Operze ale na FF też zauważyłem. Jakby usługi znikały i wywala komunikaty by coś tam albo skontaktować się z obsługą Wink Po chwili samo się naprawia Wink
Napisz do nich na czacie. Nie wiem czy w week siedzą ale wczoraj do późna obsługa była więc pewnie 24 h.

Gdzie ten czat?

[Obrazek: ptiYuFy.png]
Czat pokazuje się na komputerze na dole po prawej. Na fonie mam zionony pasek rozwijany na dole - porozmawiaj z nami teraz. Dziwne że nie włącza się wersja mobilna strony...

Glosy: lijon (+1)
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kody rabatowe na hosting - 40% w Seohost.pl, 20% Mydevil.net itmaster 17 12,542 07-05-2026 13:08
Ostatni post: itmaster
  Perplexity AI Pro na rok za $39 (zamiast $240) kniew 5 1,702 28-12-2024 11:20
Ostatni post: Zasiu
  Darmowy Hosting, domeny PL,COM itp Simply OneMax 3 2,416 16-02-2022 22:27
Ostatni post: OneMax
Tongue Hosting za 1$ sebas11 1 2,572 23-11-2021 20:19
Ostatni post: rachman
  VPN na rok za free Maro 16 9,058 21-09-2017 07:24
Ostatni post: pshemek1

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: