Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wiem, ale skąd płatności na tych kontach, skąd ich ważność 60 dni zamiast 30, skąd te "resztówki" po 10 dni? Spróbuj na tych innych serwisach wygenerować 1000 wirtualnych kart.
Ratchet ma po części rację, gdy cena tych kont na allegro nie poszybowała w góre to sam kupowałęm z allegro i wielokrotnie konta starczały mi na dłużej niż 30 dni Co do kont to da się je jeszcze kupić po takiej cenie, żeby zarobić 100% podczas sprzedaży
(03-09-2018 10:22)Ratchet napisał(a): Duży, spróbuj wygenerować 1000 numerów wirtualnych kart i zobacz, czy właściciel serwisu, w którym to robisz, lub operator wirtualnych kart debetowych, przyczepią się do tego. Po drugie, skąd na tych kontach realne płatności w filipińskich peso?
EDIT. Żadne z kont, które kupiłem nie było założone na okres próbny, bo wtedy w zakładce płatności pisze coś w stylu "for null", czyli za "za zero", a pisało "for 550 PHP".
Możliwe, że to konta są z wycieków? Sprzedają konta realnych osób
Musiałby być chyba jakiś włam na filipińskiego Netflixa i wyciek danych, ale to by było jednorazowe, a oni to sprzedawali ciągle i pewnie cały czas jest to możliwe. Załataliby to, a ludzie by zmieniali hasła do kont. Ciężko, żeby przez tyle czasu nic z tym nie zrobiono. Na Allegro schodziło kilkadziesiąt tysięcy kont miesięcznie.
(03-09-2018 13:06)Ratchet napisał(a): Musiałby być chyba jakiś włam na filipińskiego Netflixa i wyciek danych, ale to by było jednorazowe, a oni to sprzedawali ciągle i pewnie cały czas jest to możliwe. Załataliby to, a ludzie by zmieniali hasła do kont. Ciężko, żeby przez tyle czasu nic z tym nie zrobiono. Na Allegro schodziło kilkadziesiąt tysięcy kont miesięcznie.
Są w necie programy co sprawdzają z proxy loginy i hasła do netflixa, spotify etc. A w necie jest mnóstwo list z danymi logowania. wystarczy posprawdzać.
To jest tylko moja opinia, bierzcie ją z dystansem, bo nie zajmuje się tym.
Konta z filipin to konta próbne z darmowego miesiaca wystarczylo miec filipińskie karty sim prepaid Globe Telecom - koszt takiej karty to jakies 60 groszy - 1 zł.Juz od czerwca tworzenie ta metoda nie jest mozliwe bo netflix wprowadzil mozliwosc oplacania tylko poprzez PostPaid nie prepaid Globe Telecom.Jesli chodzi o to jak to nazywacie resztowki to zazwyczaj netflix probowal pobrac platnosc z Globe dopiero po 40-50 dniach i dlatego dzialaly dluzej niz 30 dni.
@Szachraj990
1. Jeżeli dobrze pamiętam, to konto założone na okres próbny w zakładce płatności miało napisane pisze coś w stylu "for null", czyli za "za zero", a pisało na nich "for 550 PHP".
2. Ale sprzedawcy na Allegro chyba nie importowali tych kart w tysiącach sztuk do Polski? Zakładam, że trzeba było być na Filipinach, żeby tam je kupić i aktywować. Łatwiej było chyba handlarzom z Allegro kupować gotowe konta Netflix zrobione na Tych kartach Globe Telecom, przez jakichś sprzedawców z Filipin na jakichś portalach?
(06-09-2018 13:02)PremAccHack napisał(a): Po co drazycie temat jak to już dawno było i nie działa. Był bug na jednej karcie można było stworzyć tysiące kont trial.
Prawda jest taka że stworzone konto przez was zostanie i tak zablokowane. Lepiej już się złożyć z przyjaciółmi po 13zl i kupić wspólnie na 4 ekrany.