Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Rób hajs nie gadaj głupot » Czyli jak zacząłem od zera w internecie.

Autor Wiadomość
RE: Rób hajs nie gadaj głupot
Sprawdź:
Aktualizacja #3

Weekend uważam za dobrze wykorzystany. Faktem jest, że byłbym w stanie zrobić więcej, natomiast odpocząć też kiedyś trzeba Lol
Znalazłem nisze oraz legitnych i polecanych sprzedawców. Dzisiaj czeka mnie wizyta u księgowej, następnie można ruszać Big Grin jeżeli wszystko będzie tak jak czytałem to znaczy, że jutro idę DG otworzyć i cisnę Smile wstępny plan działania jest także zaczynam robić hajs Cool

Za kilka dni będzie boooom!
RE: Rób hajs nie gadaj głupot
Aktualizacja #4

Zaraz po świętach otwieram DG. Księgowa wytłumaczyła mi, że obowiązek zapłaty zus powstanie dopiero za miesiąc, więc opłaca się poczekać kilka dni jeszcze. Obecnie jestem w trakcie przygotowań w postaci formalności, których wymaga biznes. Przygotowany zasób nisz do sprzedaży w PL oraz na świecie. Zacznę od Polski by złapać troszkę skilla i ruszam dalej. Znalazłem podczas przeglądania konkurencji fajne sposoby na reklamowanie własnego sklepu. W głowię już mam wizualizację jak to wszystko ma wyglądać, teraz pozostanie tylko przysiąść i rzetelnie zrobić swoje.

Cały czas działam z Jarvee, aczkolwiek bez większych rezultatów. Obecnie kilka kont się rozwija. Testuje kolejne metody z mojej magicznej listy. Następne kilka dni raczej bez spiny, bo ona nadejdzie zaraz po świętach.

Tyle na dzisiaj, idę dalej zająć się obowiązkami Undecided
Odpowiedz