Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Moja droga do niezależności finansowej z ADF.LY! » W tym dzienniku będę opisywał postępy w moich zarobkach Z ADF.LY

Autor Wiadomość
RE: Moja droga do niezależności finansowej z ADF.LY!
Sprawdź:
Sądzę, że trochę kiepską metodę wybrałeś. Z adfly ciężko będzie dojść do niezależności finansowej. Znacznie lepszy efekt mógłby być gdyby włożyć ten wysiłek w coś innego.
(04-02-2018 21:24)Captain napisał(a):  Sądzę, że trochę kiepską metodę wybrałeś. Z adfly ciężko będzie dojść do niezależności finansowej. Znacznie lepszy efekt mógłby być gdyby włożyć ten wysiłek w coś innego.

Może kiepska może nie, okaże się niedługo po kilku dniach tak na prawdę będę wiedział czy można coś z tego skleić czy nie. Oceniłem potencjał tego "przedsięwzięcia" i moje szacowania są bardzo pozytywne, a potencjał okazał się znacznie większy niż się spodziewałem.Zobaczymy jak to będzie działać.Po tygodniu będę wiedział czy warto w to inwestować czas czy szukać innego sposobu!Big Grin

Trzeba się uczyć, więc jak jakiś błąd popełnię to na pewno mnie czegoś nauczy!Big Grin

Pozdrawiam
Jestem przekonany ze adf.ly to tak na prawde podstawy zarabiania i widac od razu efekty pieniezne. Ci ktorzy sa do tego zle nastawieni i nie polecaja tego typu zarobku sa juz zaawansowanymi earnwrami. Promujac linki adf budujesz sobie zaplecze ruchu o ile przekierowanie do linkow dalej jest Twoja strona ktora zainteresujesz kogos a nie tylko pusta odslona. Pozdrawiam i dzialaj dalej bo to nie ma co sie ograniczac a dobre i 5$ na miesiac ekstra z trafficu do innych ofert

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
Odpowiedz