Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-05-2018 05:08)tomek019 napisał(a): Powiem wam ze wszystkie liczny tak ładnie się zapinają w RW ze tam nie ma szans aby nie było pokrycia w realnych pieniądzach - tylko jesli właściciele sami coś wywiną ale w to tez wątpię .
I za to Tomku trzymamy kciuki
P.S Firma jest już oficjalnie przeniesiona na Cypr?
Swój pierwszy pakiet FUSION kupiłem na początku października poprzedniego roku.
Według mnie program warty zaufania i ZDECYDOWANIE godny POLECENIA
Lecimy dalej z tematem !
Cześć!
Zapisałem się do programu. Teraz pytanie. Warto inwestować po takim czasie istnienia programu? W co najlepiej zainwestować w programie? Dodam że najchętniej wrzucę cokolwiek i pozostawię tak aby "moja świnka" kapała co jakiś czas.
ja nie dawno też dołączyłem i robie reinwest 100% jeszcze gdzies do konca lipca. Rockwall nie mozna nazwac hyipem który padnie od tak bo już jest kawałek czasu, najlepiej przeanalizuj plan marketingowy i podejmij sam decyzję co robić dalej
(14-06-2018 12:41)rafi213 napisał(a): ja nie dawno też dołączyłem i robie reinwest 100% jeszcze gdzies do konca lipca. Rockwall nie mozna nazwac hyipem który padnie od tak bo już jest kawałek czasu, najlepiej przeanalizuj plan marketingowy i podejmij sam decyzję co robić dalej
Plan marketingowy jest bezpieczny dla firmy w 100℅ sie zgadzam