Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-12-2017 13:54)xXxPiciaxXx napisał(a): Polskie strony może i są ale na pewno nie zarejestrowane w Polsce.
Swoją drogą jakie ma to dla Ciebie znaczenie?
Po prostu jestem ciekawy i osobiście jeśli ceo takiej firmy był polak byłoby to dla mnie w pewien sposób uspokajające
(18-12-2017 18:42)jandrea napisał(a): Po prostu jestem ciekawy i osobiście jeśli ceo takiej firmy był polak byłoby to dla mnie w pewien sposób uspokajające
Ja tym bardziej byłbym niespokojny
(16-12-2017 11:35)jemm napisał(a): Ale skoro nagle uciekają z pieniędzmi to są bezkarni? Nikt ich nie będzie 'karał' ?
Nigdzie nie jest napisane, że muszą zwrócić Ci pieniądze. Najczęściej kupujesz sztuczny produkt, typu wyświetlenia strony, a to, że "dzielą się" zyskami jest z ich strony dobrowolne. Poczytaj sobie regulaminy takich programów. Karani mogą być za tworzenie i promowanie piramid finansowych, ale to bardzo ciężko udowodnić, jak firmy zarejestrowane są poza UE.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2017 20:48 przez Xanter98.)
Wole osobiście inwestować i albo dużo zarobić albo trochę stracić
Nie mam w nawyku namawiać ludzi na kupowanie jakiś rzeczy albo tym bardziej brać udział w moim zdaniu złodziejstwie związanym z subskrybcjami sms.
pozdrawiam
(18-12-2017 18:42)jandrea napisał(a): Po prostu jestem ciekawy i osobiście jeśli ceo takiej firmy był polak byłoby to dla mnie w pewien sposób uspokajające
(16-12-2017 11:35)jemm napisał(a): Ale skoro nagle uciekają z pieniędzmi to są bezkarni? Nikt ich nie będzie 'karał' ?
(20-12-2017 15:50)jandrea napisał(a):
(18-12-2017 20:45)Xanter98 napisał(a):
Czemu?
Żartowałem, ale to, że CEO jest polak nie daje Ci żadnej gwarancji, że program się nie zescami. Nawet jak firma działa w Polsce i CEO jest Polak, to zarejestrowana będzie gdzieś na wyspach i ucieknie od całej odpowiedzialności - patrz Futurenet.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2017 19:41 przez Xanter98.)
Czemu?
Staropolskie przyslowie mowi "nikt cie tak nie wydyma jak inny Polak".