Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Może ktoś z administracji forum wylosuje szczęśliwego zwycięzce konkursu?
To byłby raczej forumowy konkurs, poprzedni użytkownik otrzymał nagrodę, bez znaczenia kogo wylosuje i tak będę musiał dać tu screeny, czy na pewno wysłałem. Ja nikogo nie zmuszam , jak ma jakies wątpliwości
Za 100zł mógłbyś kupić więcej głosów niż uzyskasz ich w takim konkursie.
Jak dla mnie to ściema a wygrany użytkownik poprzedniej edycji był podstawionym znajomym.
Oddanie nagrody komuś z administracji oraz aby to ona losowała byłoby najlepszym rozwiązaniem Majka, mateusz2045
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2017 15:54 przez Pawlak093.)
Może ktoś z administracji forum wylosuje szczęśliwego zwycięzce konkursu?
To byłby raczej forumowy konkurs, poprzedni użytkownik otrzymał nagrodę, bez znaczenia kogo wylosuje i tak będę musiał dać tu screeny, czy na pewno wysłałem. Ja nikogo nie zmuszam , jak ma jakies wątpliwości
Za 100zł mógłbyś kupić więcej głosów niż uzyskasz ich w takim konkursie.
Jak dla mnie to ściema a wygrany użytkownik poprzedniej edycji był podstawionym znajomym.
Oddanie nagrody komuś z administracji oraz aby to ona losowała byłoby najlepszym rozwiązaniem Majka, @[mateusz2045]
No tak kupiłbym głosy z tego samego ip... Albo jakieś zagraniczne gówno. Za co jest ban z automatu, takie kupione glosy można sobie wsadzić, szukałem już dawno. Pisało wiele osób z forum i nikt nie chciał się podjąć bo każde konto musi być zweryfikowane tel. Zresztą nie bd się tłumaczył, jak nie jesteś w temacie.