Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Pochwal się swoim najlepszym cytatem i zgarnij książkę Thonego Robbinsa

Autor Wiadomość
RE: Pochwal się swoim najlepszym cytatem i zgarnij książkę Thonego Robbinsa
Sprawdź:
Możemy cytować kogoś lub siebie samego. Warunek musi być jeden: cytat musi dotyczyć e-biznesu.
Mam już swoich faworytów Smile Ale jeszcze nic straconego. Zapraszam do udziału, nagrody czekają Smile

Przepraszam za post pod postem: nie wiem jak się usuwa ten drugi pod spodem.
Skoro zwycięzce konkursu już znamy to ja wrzucę jednej z moim ulubionych cytatów. Smile

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail Better" - Samuel Beckett

Cytat wg. mnie bardziej pasuje do sportu jednak w e-biznesie też znajdzie swoje zastosowanie. Nie ważne, że odnosisz porażki. Ważne jest to czy wyciągasz z nich wnioski i czy następna porażka będzie znacznie lepsza od poprzedniej. Smile

[Obrazek: 79InhLR.png]
Glosy: trybulski (+1)
Kto zna zwycięzcę bo ja jeszcze nie znam Smile
Zawsze mogą pojawić się posty, które przebiją wszystko.
I na to właśnie czekam. Bo konkurs jeszcze trwa Tongue
Pieniądze szczęścia nie dają ale spróbuj wykarmić rodzinę samą miłością!

Chole***e prawdziwe i zarazem smutne ze bez pieniędzy ani rusz

Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Glosy: trybulski (+1)
Jedną z dwóch wymienionych w pierwszym poście nagród wygrałby Roser17 gdyby nie to, że nie spełnił jednego z wymogów, nie dając plusika - reputa. Jednak dla Ciebie Roser17 mam w związku z tym nagrodę pocieszenia, również książkową. Odezwij się do mnie na PW: ustalimy szczegóły Smile

I kto powiedział, że ostatni mają najgorzej? Niby często tak - bo pierwsi mają najlepiej - ale nie koniecznie w tym przypadku.

Wracając do tematu. TakieŻycie za inwencje twórczą zgarnia jedną nagrodę: "125 pytań na temat e-BIZNESU do Piotra Majewskiego." Poproszę o kontakt w celu ustalenia szczegółów.

No i nagroda na koniec najbardziej ekskluzywna: "Thony Robbins: Mistrzowska Gra." wędruje do Pawlak093 (poproszę o kontakt) za cytat:

Będę najtwardszym twardzielem i najsprytniejszym spryciarzem! Ale mój majątek zarobię uczciwie!
Glosy: Pablo1878 (+1), Pawlak093 (+1), TakieŻycie (+1), Majka (+5)
Dziekuje bardzo Wink
Dzięki

Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Pochwal się swoim najlepszym cytatem i zgarnij książkę Thonego Robbinsa
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
Wątek zamknięty