Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nowa siedziba Lockerz

Autor Wiadomość
RE: Nowa siedziba Lockerz
Sprawdź:
Możliwe. np. Wysłali zakup z szopu z PA a napisali Maila z Seattle
Kathy na Twitterze pisała, że teraz "nadają" a Seattle. I wklejałem gdzieś już tą wiadomość...Więc to wcale nie nowość.
Przed ostatnimi restokami pisałem, że jest 9 godzin przesunięcia czasu względem naszej strefy.
Niezle to wykminiles, tam trzymają lewą elektronike Big Grin
Lol, ale zapłon macie xD Oni już od kilku miesięcy mają dwie siedziby - jedną w Pittsburghu, a drugą w Seattle. Dokładnej daty od kiedy tak jest to nie pamiętam, ale wiem, że od daaawna. Można to łatwo sprawdzić po filmikach z dailies. Pamiętam, że jak kiedyś jakieś stare oglądałem to gadali, że się przenoszą (dave i anthony). Ta w Seattle jest bardziej przestronna, z większymi oknami xD

Co do tego późnego restocku to myślę, że co innego było przyczyną i następne będą odbywać się już normalnie (tj koło 1 w nocy).
Heh, Tech pojechał ; D

Meeega informacja.
@Tech dałem tą informacje ponieważ jak dotąd uważałem ją jako plotkę a teraz jednak została ona potwierdzona i dodałem ją na forum Smile
możliwe że niektórzy wcześniej o tym wiedzieli , ale na pewno nie każdy Wink
Dz nie wiedziałem tego że mają 2 siedziby ;]
W końcu więcej kasy mają, więcej nagród, więcej restocków i więcej miejsca potrzebują na pakowanie i co tam tylko robią. Big Grin
(17-10-2010 13:14)Tech napisał(a):  Lol, ale zapłon macie xD Oni już od kilku miesięcy mają dwie siedziby - jedną w Pittsburghu, a drugą w Seattle. Dokładnej daty od kiedy tak jest to nie pamiętam, ale wiem, że od daaawna. Można to łatwo sprawdzić po filmikach z dailies. Pamiętam, że jak kiedyś jakieś stare oglądałem to gadali, że się przenoszą (dave i anthony). Ta w Seattle jest bardziej przestronna, z większymi oknami xD

Co do tego późnego restocku to myślę, że co innego było przyczyną i następne będą odbywać się już normalnie (tj koło 1 w nocy).

Normalnie to by było ok.22 a nie o 01 naszego czasu Tongue
A restocki czasowo są dopasowane dla CAŁYCH stanów,więc siedziba nie robi takiej różnicy...
(17-10-2010 13:14)Tech napisał(a):  Pamiętam, że jak kiedyś jakieś stare oglądałem to gadali, że się przenoszą (dave i anthony).

Lol a kto by ich tam słuchał Lol

W każdym razie, dobrze wiedzieć, tylko nie wiem do czego mi się to przyda Tongue

[Obrazek: eRmailBanner2.png]
Odpowiedz