Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą !

Autor Wiadomość
RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą !
Sprawdź:
A ja czuje się oszukany...
Lockerz nie poinformowało o nowym zabezpieczeniu.
Musiałem się cofnąć po wypełnieniu danych, bo nie zapamiętałem równania i nie wygrałem nawet tej 25$.
A teraz jeszcze Lockerz nie anulowało nagród osobom, które oszukiwały używając boty :/

Zupełnie abstrakcyjnie nowe zabezpieczenie przyniosło korzyść osobom używających programy do zamawiania nagród, a najbardziej poszkodowani byli uczciwi użytkownicy.

NaoS, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Myślę, że matma się wyświetlała dla tych, którzy powoli przechodzili stronę. Na stronie był skrypt, który miał się uruchomić i nie zdążył się wczytać.
Zamawiałem z użyciem java script oraz Greasemonkey, w obu przypadkach miałem matmę. Bo działałem wolno.
A przelećcie LRC szybko na teście, bez pauzy na odczyt skryptu - czy się uda. Przecież są już kopie tamtego redemption. Nie mam LRC Pro, nie mogę tego sprawdzić.
O, tak. Popieram NaoSa Smile Osoby, które grały fair play, wolno i ślamazarnie, nie wygrały nic, bo była ta podejrzana matma Smile A cziterkom przysłali nagrody.. Tongue Cóż, jak to mówią - do odważnych świat należy. Bądź co bądź, gz!
(14-10-2010 17:18)NaoS napisał(a):  A ja czuje się oszukany...
Lockerz nie poinformowało o nowym zabezpieczeniu.
Musiałem się cofnąć po wypełnieniu danych, bo nie zapamiętałem równania i nie wygrałem nawet tej 25$.
A teraz jeszcze Lockerz nie anulowało nagród osobom, które oszukiwały używając boty :/

Zupełnie abstrakcyjnie nowe zabezpieczenie przyniosło korzyść osobom używających programy do zamawiania nagród, a najbardziej poszkodowani byli uczciwi użytkownicy.

w jednej kwesti nie moge sie z Tobą zgodzić - lockerz poinformowalo Ciebie i wszystkich innych o nowych zabezpieczeniach.
Dali takie info na hallwayu kilka dni przed jego startem - dlateogo wiele osob nie uzywalo lrc mimo iz je mialo - po prostu sie bali.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Ale nie napisali na czym będzie polegało to zabezpieczenie.

NaoS, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
@NaoS
słyszałeś swoje pytanie?
po to nie napisali, by 'uczciwi' uzytkownicy nie mogli oszukiwać.
zabezpieczenie to zabezpieczenieSmile
Mi nawet nie wyświetliło się wtedy pole do wpisania wyniku, zamówiłem 50$ i przyszło Tongue

Jerk2Jerk222
Musiales byc NaoS mega slamaziarny ( bez urazy ), skoro ja muszac sie wrocic do poprzedniego okienka, a wczesniej do innej nagrody zamowilem ipoda nano. Bez uzywania LRC PRO / ER PRO
Odpowiedz