Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Allegro - sprzedawanie gier z rosyjską blokadą regionalną
Sprawdź:
Ja tak ostatnio battlegrounds kupiłem i działa normalnie ale fakt trzeba było aktywować na rosyjskim IP. Dostałem całą instrukcję jak to zrobić - zwykły VPN
Dobry poradnik. Osobiście polecam sprzedawać już założone konta, naprzykład taka gra minecraft chodzi na tej stronce po niecałej 2zł, a full accesy chodzą na allegro od 30zł
(08-08-2017 16:07)nitronix napisał(a): Dobry poradnik. Osobiście polecam sprzedawać już założone konta, naprzykład taka gra minecraft chodzi na tej stronce po niecałej 2zł, a full accesy chodzą na allegro od 30zł
Tyle ze jezeli klucz cofna ( nie wiem czy jest taka opcja, ale mozliwe jezeli ruscy kupili z jakiejs kradzionej karty itp) to mozna zawsze wmowic ze cheatowal czy cos takiego, zalezy od gry.
A jak konto przestanie dzialac, to dostaniesz negatywa za probe odzyskania konta