Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Czy da się na tym zarobić?

Autor Wiadomość
RE: Czy da się na tym zarobić?
Sprawdź:
Co za duzo to nie zdrowo pamietaj Wink

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
Dokładnie, znam takich co są w 10-15 projektach i nie zarabiają ani złotówki Smile
Jak się tworzy swoją stronę to trzeba pamiętać, że to nie biuletyn z reklamami.. po co miałby ktoś wchodzić na coś takiego? Co mu to daje?
W pierwszej kolejności wartościowe treści muszą być, a o tym wielu nie pamięta i potem głoszą, że ten internet to jedna wielka ściema Wink

Zarabiaj na produktach cyfrowych >>
Dzięki za rady będę pamięta Wink Zdaję sobie z tego sprawę i na razie chcę prowadzić tylko dwa projekty. Jeden fake-content planuję na razie szerzyć, żeby mieć jakiś dochód obecnie na grupach właśnie takich młodzieżowych. content na który tam zawsze jest parcie (ero) i druga strona z prawdziwym contentem, która mam nadzieję, że zaowocuje po czasie, ale na niej właśnie musi być coś wartościowego i klikalnego równocześnie, dla tego z tą drugą stroną jeszcze poczekam i na razie zajmę się tą z fakeową zawartością.
w sumie na "napaleńcach" pewnie najszybciej się zarabia Wink ale jak biznes ma być na lata, to wartościowa treść jednak górą Wink

Zarabiaj na produktach cyfrowych >>
Dla tego ruszam z dwoma projektami ostatecznie i na nich się skupiam Big Grin Na napaleńcach może sobie jeszcze na wakacje coś na szybko dorobię, a równolegle niedługo ruszę z whitehat contentem. Mam już fajną niszę, ale jako, że jej nie wymyśliłem sam, a dostałem od mentora to nie mogę więcej szczegółów podać Wink
Odpowiedz