Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Przygoda z Clixsense, NeoBux

Autor Wiadomość
RE: Przygoda z Clixsense, NeoBux
Sprawdź:
Akurat RR w neo bez dużej inwestycji to też troche słabo ;p

Darken, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
fakt bez golden nie ma sensu bo zarabiasz tylko na utrzymanie RR
Cx i neobux dla początkującego są trudne i nie przynoszą oczekiwanych profitów ale z biegiem czasu już tak. Na początku zarabiania polecam mypay. Robisz prawie to samo tylko bez ograniczeń,
Jeśli uda Ci się osiągnąć 1 poziom w taskach na Clixense i kumasz trochę angielskiego, to dniowki na poziomie 10-20$ nie będą problemem, niekiedy robię taką dniowke w 4-5 h, ale nie zawsze są tak dobrze płatne taski, dlatego średnio miesięcznie mam około 150-200$ to i tak dobrze jak na zarobek bez inwestycji.
Nie polecam clixsense ani mypay. Wypelniam te teksty które proszą o wypełnienie przed wyszukaniem ankiety i wyskakuje że nie ma dla mnie ankiet. Totalne dno i wodorosty...
@up

to fakt nie zawsze da się wstrzelić w ankiety w clixsense ale jak to zrobisz, to da radę dobre pieniądze z tego wyrobić + clixsense to nie tylko ankiety, ale w głównej mierze taski.

W mypay nie opłaca się robić ankiet, bo ich po prostu nie zalicza, za to robisz inne akcje -> resetujesz ip i tak w kółko Smile

smagi1709, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Taski czyli? Na ankiete w clixsense wogule się nie da trafić. Na mypay za co zarabiasz?
Na MyPay za obejrzenie strony przez minutę,za rejestrację, za wzięcie udziału w konkursie. Ostatnio była akcja nivea za którą płacili 1 zł.
Tez nic nie zarabialem do czasu kiedy kilka dni temu nie wbilem na mypay i nareszcie zaczalem zarabiac sam sobie nie wierzylem teraz mam juz okolo 50 zl zarobione i sie rozkrecam mypay polecam jak najbardziej Smile 10 zl na godz idzie wyciagnac jak cos to privSmile

pekulski104, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2016.
Nie widzę opcji oglądania strony. Taaa, na tym nivea trzeba bylo sie zarejestrować także podziękowalem
Odpowiedz