Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(15-05-2017 06:29)fejQ napisał(a): Czyli rozumiem ze wystarczy po prostu: miec na dysku zdjecie do weryfikacji, jak dadzą blokade to wyslac to zdjecie i czekac te 3 dni? I wtedy konto normalnie śmiga?
Jak wcześniej tym kontem spamowałeś po grupach i poleciały zgłoszenia
to możesz się spodziewać już tylko komunikatu "Konto dezaktywowane"
Tzn mam taki "model działania" ze mi i tak konta padają w ciagu 24h w tym czasie zarobie i po banie robie nastepne. Teraz mam tak tak, ze dodam sie do grup i juz po koncie ;/
Skurwiel czyści fejsa, ale odpuści. Zawsze odpuszcza. Trzeba przeczekać ten okres. Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem jest wykorzystanie czasu i zakładanie kont tylko potwierdzając e-mail. Zakładasz konto i nic nie robisz. W ciągu kilku dni założysz sporo kąt które sobie od leżakują i za kilka dni będzie można działać dalej.
U mnie to samo. Zrobione konto, od razu wyskoczyła weryfikacja nr tel, ok dodałem parę fotek i tyle. Wchodzę za godzinę - prześlij nam zdjęcie twarzy czy coś takiego, do tego czasu konto zablokowane.