Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FB i blokowanie kont

Autor Wiadomość
FB i blokowanie kont
Sprawdź:
Panowie co jest nie tak? Facebook wprowadza mi weryfikację zdjęciową jakieś 15 minut po założeniu konta, Wystarczy, że wyślę prośbę o dołączenie do jednej grupy lub po prostu nie robię nic, a i tak przychodzi alert o bezpieczeństwie i weryfikacja. Próbowałem na różnch ip, na telefonie i laptopie i ciągle to samo. Konta ze zdjęciami, zweryfikowane telefonem a i tak padają zanim cokolwiek zacznę działać. Jakieś rady? Wink

200$/miesięcznie w buxie? Odwiedź mój dziennik, napisz do mnie i zacznij zarabiać Wink http://zarabiam.com/Temat-Dorabiamy-do-wyplaty-142641
RE: FB i blokowanie kont
Nie działam na fejsbóku ale znajomi coś mówili, że zaostrzyli zabezpieczenia i będzie coraz ciężej na facebooku.

Lepiej zająć się czymś poważnym ^^

Sprawdź Mój Mentoring Pozycjonowania i Copywritingu
[Obrazek: muraszczyksyg1.png]
FB i blokowanie kont
Co kilka tygodni/miesięcy ludzie piszą jak Pan Muraszczyk Smile ja pisałem to samo. Również nie działam i zgodzę się, ze jest coraz ciężej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie da sie juz niestety zarobic w internecie Sad
Co wy za przeproszeniem pitolicie ? Da się tylko trzeba mieć trochę w głowie i tak jak FB aktualizuje swoje algorytmy, tak aktualizować swoją wiedzę, a nie stać w miejscu i liczyć na to, że wszystko będzie tak samo.

Z kontami rzeczywiście jest teraz gorzej ale teraz często wyskakuje weryfikacja zdjęciem, którą łatwo przejść, przynajmniej u mnie tak jest.

Poza tym FB to nie cały internet :-)
Glosy: Squnek (+1)
Właśnie apropo weryfikacji zdjęciem. Wysłałem na dwóch kontach zdjęcia ale nadal pozostają zablokowane. Pożegnać się z nimi czy potrzeba czasu?

200$/miesięcznie w buxie? Odwiedź mój dziennik, napisz do mnie i zacznij zarabiać Wink http://zarabiam.com/Temat-Dorabiamy-do-wyplaty-142641
Zależy kiedy wysłałeś bo nie piszesz, zdarzyło mi się czekać 4 dni maksymalnie.
Też mam ten problem od ok 2 dni:/

Czyli rozumiem ze wystarczy po prostu: miec na dysku zdjecie do weryfikacji, jak dadzą blokade to wyslac to zdjecie i czekac te 3 dni? I wtedy konto normalnie śmiga?
Ja wysłałem zdjęcie (wszystko prawidlowe) jakieś 4 dni temu i konto dalej zablokowane.

Trzeba chyba porobic konta, pozapraszac z 50znajomych i gdzies po tygodniu dopiero dzialac na nim
Odpowiedz