Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Panowie co jest nie tak? Facebook wprowadza mi weryfikację zdjęciową jakieś 15 minut po założeniu konta, Wystarczy, że wyślę prośbę o dołączenie do jednej grupy lub po prostu nie robię nic, a i tak przychodzi alert o bezpieczeństwie i weryfikacja. Próbowałem na różnch ip, na telefonie i laptopie i ciągle to samo. Konta ze zdjęciami, zweryfikowane telefonem a i tak padają zanim cokolwiek zacznę działać. Jakieś rady?
Co wy za przeproszeniem pitolicie ? Da się tylko trzeba mieć trochę w głowie i tak jak FB aktualizuje swoje algorytmy, tak aktualizować swoją wiedzę, a nie stać w miejscu i liczyć na to, że wszystko będzie tak samo.
Z kontami rzeczywiście jest teraz gorzej ale teraz często wyskakuje weryfikacja zdjęciem, którą łatwo przejść, przynajmniej u mnie tak jest.
Czyli rozumiem ze wystarczy po prostu: miec na dysku zdjecie do weryfikacji, jak dadzą blokade to wyslac to zdjecie i czekac te 3 dni? I wtedy konto normalnie śmiga?