Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Lockerz OFF??

Autor Wiadomość
RE: Lockerz OFF??
Sprawdź:
Ja nie mam takiego problemu ani w operze ani w mozilli wszystko jest ok... Teraz takie pytanie do tych co nie mogą się zalogować... Macie z-lista?
Jak najbardziej jest Z-list
(05-02-2010 13:42)Bolt napisał(a):  Ja nie mam takiego problemu ani w operze ani w mozilli wszystko jest ok... Teraz takie pytanie do tych co nie mogą się zalogować... Macie z-lista?

No mamSmile. Jakieś nowości?
Może zrobili nie zapowiedzianą amnestię?
Tylko że na koncie mojej siostry nie mam zetki i też nie działa.
To nie wiem może powyłączali wszytkie konta gdzie jest kilka na 1 IP żeby sprawdzić czy nie ma Fake'ów..
ObySmile! Jak tak zrobią to nie mam co się martwićSmile. Chyba że nie spodoba im się to, że mam trochę osób zaproszonych przez automatyczny skrypt;/
To jakiś bug bez paniki dziewczęta damy radę mam to samo Smile

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
No wiesz Marello nie każdy ma ten bug ja mogę się bez problemu zalogować Smile
<nubek jestem> Nie zauważyłem tematu, a założyłem swój. Panika straszna z mojej stronyTongue Z góry przepraszam adminów^^
Wątek zamknięty