Podsumowanie dnia 15.03.2017
*ponownie straciłem zaufanie wśród wiary. Chyba muszę znaleźć inny sposób na zachęcanie ludzi do mojej niszy, gdyż daru marketingowego to IA najwyraźniej nie mam...
*pobrałem dzisiaj około 120 plików tekstowych o łącznej wadze ponad 80gb (tak. Pliki .txt). Będą mi one potrzebne do niszy drugiej.
*przez godzinę leżałem i w spokoju rozmyślałem nad alternatywą....i muszę przyznać, że mam pomysł na zarobek na najbliższe tygodnie. Przygotowanie tej niszy zajmie mi w zasadzie przyszły weekend lecz myślę, że jest to warte swojej ceny. Dlatego też nisza 1 i 2 przez najbliższe dni będzie troszkę zaniedbywana...ale coś do przodu brnąć na pewno będziemy.
Ponadto:
*kolejny dzień gry w league of legends. Obawiam się, że gra ta może być przekleństwem dla mojego toku nauczania na studiach. Nałóg z czasów wczesnego liceum powraca...ale no cóż się na to poradzi jak najzwyczajniej w świecie życie studenta w ciągu dnia jest cholernie monotonne...
*po godzinie rozmawiania z supportem udało mi się wybłagać aby zmieniona została karta sieciowa w mojej maszynie (mam tu na myśli maszynę, na której gości mój vps). Nie ma teraz crashów oraz żadnych niespodzianek! Bardzo mnie to cieszy.
*pierwsza osoba z zarabiam.com skontaktowała się ze mną w celu "założenia partnerstwa" i wspólnego zarobku. Rzecz jasna odmówiłem...a powodów chyba ujawniać nie muszę
Jeszcze kilka info odnośnie nowej niszy na najbliższe dni:
&kierowana na - zagranica (szczególnie stany oraz Europa Zachodnia)
&legalny i uczciwy zarobek. Korzystam ja lecz także i klient.
&duże możliwości promocji (aktualnie 3 fora, na których aktywność ludzi w każdym momencie dnia jest większa od 1k)
Hm...styknie! 😇
Dzisiejszy zarobek: 0$
Całkowity zarobek: 9,5$
Kasa PayPal: ~0 (VPS + wcześniejsza inwestycja w niszę 2 + RÓŻA)
Tygodniówka: 4,5/20$