Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari (/Temat-Zarabianie-na-inwestycjach-w-niespodzianka-by-Weari-145217) |
Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - weari - 10-03-2017 23:45 Hej, witam!
Nazywam się Szymon i mam 19 lat. Jestem studentem I roku elektroniki na Politechnice Wrocławskiej.
Zarabianiem w sieci zainteresowałem się jakiś czas temu...jednak do praktyki przeszedłem dopiero kilka dni temu. W dzienniku tym postaram się przedstawiać swój progres w karierze earnera. Zapewniam Was, że w temacie przeze mnie prowadzonym nie znajdziecie nic, co było KIEDYKOLWIEK opisywane (bądź też promowane) na tym forum. Jest to sposób na zarobek, który podpatrzyłem...w zasadzie przez przypadek i dumny z tego nie jestem (szczegóły w dalszej części). Koniec przynudzania... Na czym zarabiam?
chyba styknie tych bzdur. Przejdźmy do dalszej części....
Cele:
Inne ważne informacje:
okej...w tym temacie to już chyba na tyle. Zachęcam Was do sprawdzania cu się to odpiernicza i komentowania
Proszę Was również o nie branie dosłownie kwestii łamania prawa. Owszem..do końca legalne to nie jest....ale mimo wszystko nikomu krzywdy nie robię i nikt z powodu mojego zarobku nie cierpi. Zachęcam Was do oceny dziennika. Każda opinia jest dla mnie ważna....a ta krytyczna szczególnie mnie motywuje (tak..lubię, kiedy ktoś mówi mi co robię źle). z dzisiaj: RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - Miedziany - 10-03-2017 23:56 No może być ciekawie Obserwuje ;p Powodzenia! RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - weari - 12-03-2017 00:06 Podsumowanie dnia 11.03.2017
Ponadto:
Okej...to by było na tyle! Przede mną sporo roboty w niedzielne popołudnie...więc czas mykać spać i regenerować się przed pracowitym dniem świętym! Greetings! RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - NeedDolar - 12-03-2017 00:17 Ciekawie wygląda początek dziennika, oby tak dalej, będę śledził na bieżąco i czekał aż pochwalisz się co to za metody jakimi działasz RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - Rollem - 12-03-2017 02:04 Mógłbyś chociaż powiedzieć czy nielegalność polega na łamaniu praw autorskich/piramida finansowa/scam, czy to coś bardziej z kodeksu karnego? RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - weari - 12-03-2017 09:04 (10-03-2017 23:56)Miedziany napisał(a): No może być ciekawie Obserwuje ;p Powodzenia!A dziękuje i zapraszam (12-03-2017 00:17)NeedDolar napisał(a): Ciekawie wygląda początek dziennika, oby tak dalej, będę śledził na bieżąco i czekał aż pochwalisz się co to za metody jakimi działaszWszystko w swoim czasie m8 gwarantuje, że metody bardzo Cię zaskoczą (12-03-2017 02:04)Rollem napisał(a): Mógłbyś chociaż powiedzieć czy nielegalność polega na łamaniu praw autorskich/piramida finansowa/scam, czy to coś bardziej z kodeksu karnego?Jest to niestety łamanie kodeksu karnego / prawnego. Choć brzmi to poważnie to zapewniam, że żadna osoba na moim postępowaniu nie cierpi (a wręcz przeciwnie, gdyż inni mogą na moich usługach skorzystać). Nie taki diabeł straszny jakim go malują RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - Pan Inwestor - 12-03-2017 19:53 W końcu coś nowego! Dodaję do ulubionych i będę zaglądał po więcej informacji :-) RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - asx00 - 12-03-2017 19:56 Zaczyna być już ciekawie.. kodeksy karne/prawne.. Czekam na rozwinięcie wątku. Pozdrawiam i obserwuję! RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - weari - 12-03-2017 23:58 Podsumowanie dnia 12.03.2017 *nisza numer 1 jest nadal przeze mnie promowana. Aktualnie 7 osób korzysta z "triala", który im zaoferowałem. Na dniach powinny wpaść leady (czyli zakupy usług za $). *niestety nie zrobiłem dzisiaj nic w związku z drugą niszą. Nie miałem na to czasu lecz także chęci. Dopadł mnie dziś straszny leń i nie byłem w stanie wziąć się za to co miałem zaplanowane. Ponadto: *nauczyłem się na jutrzejsze kolokwium *obejrzałem kilka odcinków Dr. house (którego jestem wielkim fanem) *rozejrzałem się za ciekawymi ofertami na domenę, hosting oraz serwer vps z windowsem (a usługi te będą mi juz wkrótce potrzebne). Okej...to by było na tyle. Z góry uprzedzam, że podsumowanie dnia jutrzejszeego na 90% nie pojawi się na czas. Na wieczór mam zaplanowany wypad do pubu na mecz Chelsea (One life, one love) vs ManU (swoją drogą...ktoś z Wrocławia Here and lubi dobrą piłkę? Z chęcią studenty poliburdelu przygarną innych do wspólnego obejrzenia tego niesamowitego meczu!) Bardzo dziękuję za komentarze! Niezwykle mnie motywują i dają niezłego kopa do dalszej pracy! Greetings Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Zarabianie na inwestycjach w...niespodzianka! by Weari - Magram12 - 14-03-2017 15:39 Też nie dawno zacząłem , powodzenia ! |