Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Putin Coin

Autor Wiadomość
RE: Putin Coin
Sprawdź:
jakieś prognozy co do ceny tej waluty ?

Warto zainwestować coś na dłuższy termin ?
@ktostujest W najblizszych 2-3 tygodniach powinien byc stopniowy wzrost - jeżeli jeszcze nie kupiłeś to nie inwestowałbym większych kwot niż 150-200zł, bo to trochę ryzykowne - nawet tak niziutkie kwoty mają wpływ na samą wartość waluty. Jeżeli masz zakupione - wstrzymałbym się jeszcze trochę, bo mamy kilkunastoprocentowy wzrost wartości, który trochę jeszcze powinien się stabilnie utrzymać

Rollem, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
naprawde? ktoś chce kupić PUTIN COIN? nie wiadomo jak to kopać ceny rozną po 500% na 12h - bardzo normalne. :/

sanderso, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2016.
@sanderso
O to właśnie chodzi. Poza tym obrót takimi walutami nie ma sensu dla kogoś, kto już zarabia kilkadziesiąt-kilkaset dolców dziennie, ale do niskich kwot (10-100usd) takie waluty świetnie działają, bo jesteśmy cholernie mobilni w obrocie i przede wszystkim nie płacimy tyle za transakcję co przy btc

Rollem, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
a ja tam mam jeszcze 5k Putinków i trzeba na dobre czasy, może za kilka miesięcy, może za rok (kto wie) urośnie i będzie sens to sprzedać, wpakować 100-200zł to nie problem, a za kilka lat zyski mogą być liczone w dziesiątkach tysięcy (opcja optymistyczna, ale interesuję się ostatnio kryptowalutami i wolę zainwestować w 5 różnych po 100zł, niż władować w jedną walutę całą kasę - jest bardzo duża szansa, że przynajmniej 1 z tych 5 walut wyjdzie z zyskiem kilkuset %%% więc odrobię, a dodatkowo mogę nawet sporo zyskać, bo teraz z tymi walutami i ich cenami to istna masakra jest, ludzie płacą że to scam coiny, a ceny lecą w góre.. Wink
na jakiej giełðzie trzymasz te alt coiny ?
osobiscie polecam giełde poloniex.com
(17-03-2017 09:56)Makabrycy napisał(a):  na jakiej giełðzie trzymasz te alt coiny ?

zależy bo nie na każdej giełdzie są te same coiny.
Ja używam:
yobit.net
bittrex.com
iqui.io

I wygląda to tak, że praktycznie na każdej giełdzie mam inne coiny, bo na dwóch innych ich nie ma Smile
Glosy: Makabrycy (+1)
Odpowiedz