Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Inwestowanie giełda - pilna porada

Autor Wiadomość
RE: Inwestowanie giełda - pilna porada
Sprawdź:
TEMAT ZOSTAŁ PRZENIESIONY DO ODPOWIEDNIEGO DZIAŁU

[Obrazek: giphy.gif]
Pierwszy post, gość ma 20k i zastanawia się czy przesłać tą kasę człowiekowi ''urwanemu z choinki'' facepalm

Brzmi niezbyt wiarygodnie.
Scooby terminologia widze z tjs ? Big Grin
Co to tematu, pytanie jacy to 'kumple' bo niektorzy lapacze frajerow juz dają podstawionych typków którzy już mają przygotowane obrobione zdjęcia z wypłaconym pierdyliardem.
I w każdej chwili bańka może pęknąć bo sie okaze ze miszczu gra gridem i z dnia na dzien piniążki wyparują.
Druga sprawa w kwestii money management, jak masz 20k i polowe wpakujesz w jedną inwestycje to strata zaboli, najlepiej tak zarządzać kasą żeby jak najmniej bolalo.

[Obrazek: pobrane.jpg]
dawno dawno temu tak właśnie straciłem 21k €. Nie baw się w takie historie. Posłuchaj kolegów wcześniej. FX i opcje to bardzo trudny temat i nie dla każdego. Wiem bo sam handlowałem (grałem) kilkanaście lat. Wyniki możesz osiągać niezłe, ale każda taktyka może zawieźć, chociaż nie twierdzę, że nie można zarobić. Potrzebujesz osoby z doświadczeniem i faktycznie już jakimiś wymiernymi sukcesami, żeby Cię wprowadził w temat.
Natomiast inwestowanie w akcje, obligacje itd., niesie za soba o wiele mniejsze ryzyko, ale tu też potrzebujesz dużo wiedzy lub osoby z doświadczeniem. Myślę, że na tym forum możesz kogoś znaleźć
Inwestowanie giełda - pilna porada
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Wątek zamknięty