Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Klikasz tam gdzie zaznaczyłem na zdjęciu. Większej filozofii to tu nie ma.
Potem po kliknięciu przechodzisz wstępny kurs i jak zaliczysz test będziesz mógł zarabiać(podejść do testu masz nie ograniczoną ilość)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2016 18:13 przez seba274.)
(01-01-2017 01:28)ZbysiuK napisał(a): Ogólnie, wyklikałem 100 zdjęć, skuteczność 83% i dostałem bloka... do 3 w nocy. Nie polecam W takim tempie to już szybciej zarobisz na 2captcha
Ja mam wyklikane od groma więcej zdjęć i drugiej oferty też i nie dostałem żadnego bana :o Mam już 6,13$ ale się zastanawiam czy dalej się z tym bawić czy to nie jest przypadkiem scam :/
Ogólnie rzecz ujmując stawka mogła ulec zmniejszeniu np. ze względu na dużą ilość osób, mniejszą ilość zdjęć.
Czy to scam? Dodałem mój własny dowód wypłaty.
@ZbysiuK dostałeś bloka bo masz słabą skuteczność. Dobra jest >90%. Masz kategorie do przeglądu w każdej chwili gdy czegoś nie jesteś pewien. Klikanie byle co, byle było skutkuje blokiem i to jest normalne.
P.S. Klikanie za pomocą klawiatury numerycznej jest tylko dostępne dla pracy NSFW Images.
P.S.2 u mnie zarobki wyglądają tak:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2017 16:26 przez dan122.)