Sprawdź:
Zainteresowania: Lubię jeździć moim januszerskim passatem w 1.9tdi, lubię pieniądze, ale nie umiem w internecie nic zarobić

2 więc pracuję jako murzyn na etacie w serwisie komputerowym. Nie uprawiam sportu co widać, nie mam większego hobby chyba, że kolekcja kapsli po piwie się liczy
Coś o sobie: Nazywam się Adrian ( dla przyjaciół dydek/dedek/mamczas/ddk ), mam dziewczynę ( nie wiem czemu mnie chciała, pewnie z żalu ), mieszkam na mazowszu,nie jestem alkoholikiem więc na budowie mnie nie chcą zatrudnić, lubię pić piwo z @[MLN] pod jubilatem, byłem na drugim zlocie zarabiam.com ( kto chce poznać elitarnego użytkownika tego forum to zapraszam na trzeci zlot, tym razem może się nie nawale jak świnia i ledwo wrócę do domku z czerwonym użytkownikiem tego forum ).
Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Kiedyś PPA, sub sms, sprzedaż allegro ale mi nie wychodziło więc pracuję w serwisie IT tak jak mówiłem, hobbystycznie zbieram puszki z @[MLN]
Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Czasem skrobnę jakąś stronę w htmlu/css ale tego to już nawet dzieci w podstawówce uczą więc nic specjalnego więcej
Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Średnio na jeża bo większość czasu jestem poza domem, ale jak mogę to czasem wpadnę
Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Może lepiej czego to ja nie zrobiłem

Nie bez powodu mam rangę zasłużony lecz świeżaki z forum to nic o mnie nie wiedzą i niech żałują. Trochę znudziła ta elitarna ranga więc chciałbym Tutora bo i kolor fajny
Jakie są twoje ambicje na przyszłość, co zamierzasz zmienić, poprawić, wprowadzić lub czym się zająć na zarabiam.com ? Chciałbym być bogaty jak ad...ehkm Killer i jeździć BMW E60, a nie jakimś lexusem w gazie. Na forum wprowadzę ład i porządek gdzie Durczok w TVN będzie mówić, że mamy dobrą moderację, wybitnych fachowców, gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej.
Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : To jeszcze mam przekonywać? To jeszcze ja powinienem się zastanowić czy jesteście godni takiego moderatora jak ja! No ale dobra, zabawmy się w jakiegoś polityka. Gdy wybierzecie mnie na to stanowisko dam Wam wszystko to, czego nie dali Wam inni
.
Napisałeś jakiś ciekawy artykuł? Poradnik? podzieliłeś się czymś ze społecznością? Przypomnij nam o tym wklejając link do tematu: Za czasów Lockerz ( pewnie połowa forum nawet nie wie co to jest ) to wrzucałem takie pytania śmieszne co i tak co by się nie zaznaczyło to i tak dobrze. Do Thisboxa wrzucałem odpowiedzi na pytania za które można było dostać punkty i wygrać złote kalesony. Napisałem adminowi za darmo szablon do forum minecrafta który jest do dziś, a dzięki niemu żyje w dostatku i pewności, że nie zabraknie mu emerytury. Poradnika to chyba nie napisałem, bynajmniej nie pamiętam bo jestem na forum prawie 7 lat ( jezu jak to zleciało ), a na stare lata skleroza już powoli chwyta więc wybaczcie.