Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wszystko zależy od tego jak chcesz grać. Przy metodzie, którą obecnie stosuję (krótki termin i kilkadziesiąt otwartych pozycji w ciągu dnia) to zdecydowanie za mało. Opcje obstawiam od 1% kapitału, więc tu jako minimum zakładam sobie 100$.
PS. Pierwszy minus jaki dostrzegam w iqoption - strasznie długa weryfikacja konta :/
No i wczorajszy dzień już nie był dobry. Co zarobiłem to zaraz traciłem, nic nie wchodziło jak powinno. Na szczęście obyło się bez strat, stan konta bez zmian, trochę ponad 110$. Dziś piątek więc raczej odpuszczam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2016 13:39 przez kniew.)
modyfikuj strategie, kombinuj, ja na opcjach jakieś 2 lata z rożnym zaangażowaniem, potem wpłaciłem w tamtym roku 2000 pln, straciłem, wróciłem na demo i od stycznia ponownie przechodzę na real. myślę ze tym razem już będzie dobrze
nie poddawaj się trzymam kciuki