Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Opcje Binarne » od $100 do ???

Autor Wiadomość
Thumbs Up Opcje Binarne
Sprawdź:
DZIENNIK INWESTYCYJNY - OPCJE BINARNE

Cześć, po kilku miesiącach spędzonych na koncie demo, przyszedł czas na prawdziwą grę - pierwszy depozyt Smile W świecie OFFLINE prowadzę firmę zupełnie nie związaną z inwestycjami/internetem. Opcje binarne - o ile się mądrze do nich podejdzie - mogą być dobre jako dodatkowe źródło dochodu.

GDZIE BĘDĘ ZARABIAĆ?
IQoption. Głównymi atutami jest tu rozbudowana platforma, darmowe demo bez ograniczeń, niski depozyt ($10) i opcje od $1. Innych brokerów nie testowałem, więc porównać nie mogę.

JAK GRAM?
Aktualnie skupiam się tylko na opcjach krótkoterminowych - od 1 do 5 min. W dużym skrócie: opieram się na szybkiej analizie świec + wspomagam się trzema wskaźnikami. Do tego progresja z pewnymi ograniczeniami Smile Metoda jak na opcje binarne czasochłonna ale minimalizująca ryzyko i dająca dobre wyniki (do tej pory na demo).

CEL?
Listopad - $400 (+$100 początkowego depozytu)

REF: IQOPTION.COM oczywiście oferuję pomoc na priv Smile
CZYSTY LINK: iqoption.com

LISTOPAD
20,68$ / 400$
Glosy: FAPERNEST (+1), jigorex (+1)
RE: Opcje Binarne
będę śledził bardzo ciekawi mnie jak to wyjdzie. Cool
Opcje krótkoterminowe są strasznie trudne do ogarnięcia (bynajmniej dla mnie). Analizujesz świece na ich wewnętrznym wykresie, czy też używasz konkretnego MT4?

[Obrazek: giphy.gif]
Korzystam jedynie z wewnętrzych narzędzi iqoption - ale tak jak pisałem, do tej pory tylko na demo.
bynajmniej to nie przynajmniej

ksipa, dumny członek http://zarabiam.com od May 2015.
Glosy: Totem (+1)
Witaj jakie masz wskaźniki ustawione na platformie ? tez używam IQoption Smile ja gram na 15 minutowych opcjach Smile
Nie znam się na tym Lol, ale z przyjemnością będę śledził poczynania. Trzymam kciuki za efekt Smile
(04-11-2016 11:28)Makabrycy napisał(a):  Witaj jakie masz wskaźniki ustawione na platformie ? tez używam IQoption Smile ja gram na 15 minutowych opcjach Smile
Wstęga Bollingera
RSI
Stochastic Oscillator
Parabolic SAR
dzisiaj wpadłem na pomysł zagrać na turbo z RSI w 3 wariantach Smile
RSI 3 - 98-2
RSI 7 - 90-10
RSI 15 - 80-20
i 3/3 zagrania weszło Smile
Interesujące bardzo, czy z 10$ warto próbować? Smile