Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easy-cash.pl- zarabianie poprzez wykonywanie zadań
(04-07-2017 07:43)NA3 napisał(a): Wypłacał tu ktoś kasę jakąś ?
Ciężko uzbierać tu minimum... Ja nic nie wypłaciłem i serwis olałem. Serwis należny do zaufanej administracji ale projekt wygląda na zaniedbany Nie zagłębiając się w szczegóły płaci ale według mnie w obecnej postaci nie jest wart zainteresowania.
RE: easy-cash.pl- zarabianie poprzez wykonywanie zadań
Coś ruszyło...
Cytat:Administrative Message #4 - Dodatkowy zarobek
Pojawiło się sporo nowych mini zadań.
Dzięki nim można w prosty i szybki sposób zwiększyć stan swoich zarobków. Najczęściej wystarczy napisać krótki komentarz lub odpowiedzieć na pytanie.
Większość tych zadań jest odnawialna, czyli po pozytywnym zaliczeniu przez Reklamodawcę można będzie w ten sam sposób zarobić ponownie.
Jeśli będziecie aktywnie te zadania wykonywać, to będzie ich więcej. Tak więc wyłącznie od Was zależy, czy będziecie mieli możliwość zarabiania więcej niż dotychczas.
Zapraszamy do zakładki Mini zadania i życzymy wysokich zarobków.
Administracja Atentivo