Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nikola Tesla
Tylko bierz pod uwagę, że
po 1) Dużo ludzi nie lubi podawać swojego numeru
po 2) W smsie jest informacja, że będzie z Ciebie ściągało kasę
po 3) Często wysyłając SMS PREMIUM ludzie nie wiedzą ile on kosztuje.
Mimo wszystko zależy dużo od niszy, a raczej od naszego targetu docelowego.
Dokładnie tak jak napisał Zbyszeq + z mojego długiego i pełnego sinusoid doświadczenia mogę śmiało stwierdzić, iż to jednak punkt nr 3 przeważa Ludzie nie są świadomi kosztów/nie weryfikują ich, więc czy wyślą SMS czy też zatwierdzą podany wcześniej numer..wszystko im jedno
Pamiętam jak robiłem test na E forsie to smsm co przyszedł zorał mi mózg przecież tam aż roi sie info o kosztach. To trzeba mieć kompletnie zwichrowany mózg by widzisz 19zł i jednak to aktywować.
Nie wiem jak inne serwisy ale pomimo tego ze wszyscy działali prawie na leadmore to i tak utrzymywał taką wysoka konwersje. Co też potwierdził mój screen. Zapraszam do dodawania swoich wtedy bardzo fajnie to wszystko obrazuje .
tylko ze kod i tak jest dopiero jak się przewinie na dole , wieć na jedno wychodzi. Dobra chłopaki niema co wydłużać tematu i opowiadajcie swoje doświadczenia. Najlepiej screny wklejać jak to wychodzi na rożnych serwisach.