Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zdrapki, które warto kupować (stosunek wygranych do pustych)
Sprawdź:
Od siebie polecam Neonową Dziewiątkę W większości zdrapek są wygrane min. 2 zł, ale nie raz udało mi się już trafić po 20 - 50 zł Akurat ja tak nie robię, ale dużo osób, jeżeli coś wygra od razu kupuje za całą wygraną zdrapki i oczywiście przegrywa
(27-08-2016 21:10)Bravo napisał(a): Od siebie polecam Neonową Dziewiątkę W większości zdrapek są wygrane min. 2 zł, ale nie raz udało mi się już trafić po 20 - 50 zł Akurat ja tak nie robię, ale dużo osób, jeżeli coś wygra od razu kupuje za całą wygraną zdrapki i oczywiście przegrywa
Najlepiej kupować w centrum jakimś dużym tam gdzie ludzie kupują częste wygrane padają z doświadczenia wiem
Wszystko jest bardzo fajnie opisane na głównym forum lotto
Tam w każdy piątek jedna osoba robi statystyki ile % na wygranie w konkretnych zdrapkach oraz które sie najbardziej opłaca ;0
Ja na zdrapkach jestem ok 80zl na plus
Wieksze moje wygrane;
100 zl w dobre zycie za 5 zl
20 w klejnotach za 2 zl
20 w vabank za 2 zl
Ja lubie sobie od czasu do czasu kupić zdrapke oczywiście nie liczę że wpadnie mi główna wygrana ale zdarzyło się już kilkadziesiąt 50 zł parę razy 100 zł i raz 120 zł w zdrapce za 20 zł
Dla mnie każda gra hazardowa jest bez sensu jeśli grasz dla zysku a nie dla rozrywki. Jeśli chodzi o zdrapki to jak realizuje wysyłki, na poczcie często za resztę kupię sobie kilka zdrapek, zwłaszcza Ekstra Pensję. Automaty hazardowe kojarzą mi się z podludźmi w dresach i czapkach z nike, nawet jak ktoś wygrał X tysięcy to XX tysięcy wcześniej włożył i przegrał. Tak samo z lotto, to tak zwany podatek od głupoty, raz na jakiś czas wyślę kupon czy kilka-kilkanaście przy kumulacji ale czysto rozrywkowo.
Co do automatów hazardowych to grałem na nich ze 4 razy w życiu i za każdym razem wygrałem kilkadziesiąt złotych, no może poza tym jednym razem gdy miałem 12 lat i grałem na stypie dziadka w barze i pamiętam, że byłem również kilkadziesiąt zł na plusie, ale matka jak zobaczyła co robię to wytargała mnie za uszy i nic nie wypłaciłem, dlatego pamiętam tą historie xD
A co do zdrapek, lotto itd. to dla mnie granie dla wygraniej jest jak wypełnianie ofert sub-sms z nadzieją na iphone'a.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2016 14:37 przez Lanserek.)