Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Czyszczenie skrzynek prywatnych wiadomości

Autor Wiadomość
RE: Czyszczenie skrzynek prywatnych wiadomości
Sprawdź:
No i fajnie mam 99 wiadomości i się nie przejmuje Big Grin
Ja mam 800 do sprawdzenia :/

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Glosy: kovval (+1)
Kto może, niech skasuje wiadomości z folderu "usunięte", bo nadal sporo osób nie wie, że w taki sposób można oczyścić skrzynkę Wink

[Obrazek: giphy.gif]
Na przyszłość polecam dodać funkcję "ważne" by każdy mógł oznaczyć potrzebne wiadomości gwiazdką a reszta żeby sama znikała po np. 90 dniach. Bardzo by to ułatwiło porządek a wiadomości by nie zajmowały niewiadomo ile gb.
Glosy: matek697 (+1), Podgor (+1), Meloman (+1)
(23-08-2016 23:50)9452130 napisał(a):  Na przyszłość polecam dodać funkcję "ważne" by każdy mógł oznaczyć potrzebne wiadomości gwiazdką a reszta żeby sama znikała po np. 90 dniach. Bardzo by to ułatwiło porządek a wiadomości by nie zajmowały niewiadomo ile gb.
Bardzo dobry pomysł.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
(23-08-2016 23:50)9452130 napisał(a):  Na przyszłość polecam dodać funkcję "ważne" by każdy mógł oznaczyć potrzebne wiadomości gwiazdką a reszta żeby sama znikała po np. 90 dniach. Bardzo by to ułatwiło porządek a wiadomości by nie zajmowały niewiadomo ile gb.
Świetny pomysł.
Ciekawe jak z wykonaniem, jak zrobić to, że podczas globalnego czyszczenia wiadomości nie wywalaloby tych z gwiazdką Smile?
Jak macie tyle userów ile macie i wysyłacie średnio 2 wiadomości reklamowe do wszystkich w przeciągu tygodnia, to nie ma się co dziwić, że przy tym wbudowanym systemie baza powiększa się jak głupia.
(24-08-2016 11:44)xOceanFirex napisał(a):  Jak macie tyle userów ile macie i wysyłacie średnio 2 wiadomości reklamowe do wszystkich w przeciągu tygodnia, to nie ma się co dziwić, że przy tym wbudowanym systemie baza powiększa się jak głupia.
xOceanFirex To to jest pikuś, zobacz sobie ile wiadomości generuje oznaczenie kogoś Smile
Chodzi mi o to, że informacja w "Wysłanych", że ja kogoś oznaczyłem jest do niczego, a jest tego mnóstwo.

U mnie np. to tak wygląda:
[Obrazek: gc-1472036132.png]

Ale oczywiście nie mam nic do powiadomienia w skrzynce odbiorczej ŻE KTOŚ MNIE OZNACZYŁ, bo to akurat jest bardzo przydatna rzecz Smile
Glosy: iPlusOfficial (+1)
Kurde u mnie 500 wiąd sprawdzać. Nie dobrze nie dobrze...

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
A w jaki sposób kogoś oznaczyć?? A co do wiadomości, to dobrze by było jak by był folder tak jak kolega wyżej wspomniał - ważne lub zapisane i z tego folderu żeby nie czyściło, co do całej reszty tu ustalamy czy to trzy miesiące czy co kwartał będzie się reszta kasowała z folderów wyslane/odebrane/usunięte i byłoby po sprawie Smile
Wątek zamknięty