Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
footer.php

Autor Wiadomość
RE: footer.php
Sprawdź:
Aby zniknął czerwony komunikat chce aby zniknął. To jest głównym problemem ale chyba niestety nikt na to nie ma pomysłu :-(

[Obrazek: mentoring.png]
pojawia Ci sie w miejscu stopki czy zamiast calej strony?

najpierw podmien plik footer.php na swiezy z paczki z motywem a potem w index.php, single.php itd. wywal <?php get_footer(); ?>
Czaq wszystko co zostało zapisane może zostać usunięte Smile
Nie ma innej możliwości, a po prostu czasem brakuje tylko czasu lub wiedzy na spełnienie tego Big Grin

To na co się natknąłeś nazywa się "hard coding" Smile

Przeważnie nie pomagam w takich sytuacjach ale jak widzę tych ekspretów to nie mam innego wyjścia. Napisz do mnie Idea

Tylko Ascoran miał dobry pomysł Smile
Niestety nikt nie ma na to pomysłu? Haxite niestety jego pomoc się nie nada Sad

[Obrazek: mentoring.png]
Wyślij na PW link do strony + login oraz hasło do panelu administracyjnego to zerknę.
PS. A tak w ogóle to nie wiem po jakiego grzyba usuwać linki ze stopki, autor wykonuje szablon więc poszanujmy jego pracę i je tam zostawmy.
Glosy: Czaq (+1)
Prawdopodobnie inny plik sprawdza czy zawartość footer zawiera odpowiednia zawartość. Trzeba trochę pogrzebać w kodzie i po problemie.
(03-07-2016 17:27)daniel42na napisał(a):  Wyślij na PW link do strony + login oraz hasło do panelu administracyjnego to zerknę.
Moja pomoc się nie nada ponieważ poprosiłem o to samo na PW Jerk2

Chciałem szczerze pomóc ale gość ma problem aby zrobić nowe konto admina więc niech sobie sam radzi Lol
Glosy: Czaq (+1)
Musisz przywrócić oryginalny plik footer.php ponieważ pewnie modyfikowałeś stopkę, jeśli chcesz, żeby tekst stopki był niewidoczny to ustaw na diva z tekstem style="visible:hidden" i zniknie
(03-07-2016 17:09)Czaq napisał(a):  Niestety nikt nie ma na to pomysłu? Haxite niestety jego pomoc się nie nada Sad

o popatrz a taki to był ekspert Wink

szczerze powiem ze nie wiem o Ci chodzi
zrobilem tak jak Ty, zainstalowalem ten motyw u siebie, usunalem zawartosc footer.php. Pojawil sie ten czerwony blad, nadpisalem footer.php z oryginalnej paczki i wszystko wrocilo do normy. Potem usunalem wyswietlanie stopki na wszystkich podstronach i wszystko dziala bez tych linkow
Odpowiedz