(19-04-2016 16:12)Dzipsiok87 napisał(a): Z matryc wbrew pozorom nie jest łatwo zarobić i to mi się podoba
Z revshare każdy może czerpać korzyści, a z matryc nie koniecznie.
Ja czekam na wielkie zdziwienie ludzi kiedy padnie taki Tm czy inny revshare mimo, że sam tam mam trochę pieniędzy włożone, a future będzie stało dalej. Wszystko ma swój czas a najsolidniejsze firmy przetrwają wiadomo, że większość revsharów się szybko kończy, a te najlepsze myślę, że też kwestia kilku lat. Analizując plan marketingowy, naliczenia. Jest to powolny zarobek, ale na dłużej.
Co do Recyclix firma kiedyś może mieć tyle funduszy, że ludzie nie będą już potrzebni.
Masz rację, z matryc nie jest łatwo, najwięcej zarobią, a w sumie już zarobili Ci na samej górze. Matryce mają to do siebie, ze szybko rosną przy odpowiedniej promocji ale potem szybko się zatrzymują i Ci na dole tracą na tym. Pojawi się zaraz coś kolejnego fajnego i liderzy znowu rzucą temat i ludzie pójdą za nimi

2 miesiące temu reklamowali Aliin25, ludzie się rzucili, miesiąc temu MyAdCubes i było to samo, teraz FAP i to samo będzie za miesiąc, dwa itd

Oczywiscie każdy ma szanse zarobić, ale musi spełnić kilka warunków, a nie kazdy promujący o tym wspomina niestety i wielu myśląc, że tak jak reklamują, każdy może zarobić i nic nie trzeba robić bo tylko 10 minut dziennie poklikać, nabiera się i potem krzyczy, ze to oszustwo

FN i FAP ma szanse żyć dłużej niż TM, bo jest od niego o 1,5 roku młodszy

Żeby nie być zdziwionym, ze program, w którym jesteśmy padł, to trzeba pieniądze które z niego wypłacamy dywersyfikować i wrzucać w kolejne stabilne programy. Najlepiej być w 4-5 z czego każdy w innej fazie rozwoju, wtedy z jednych - tych starszych, w których jesteśmy jakiś czas - wypłacamy i czść inwestujemy w nowe, dopiero startujące. Ale trzeba cierpliwie do tego dążyć