Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK
aero2
Działa, ale opisany sposób działa jedynie do wersji 2.3.5. Musisz odinstalować najnowszą wersję i zainstalować wersję 2.3.5 i wykonać kroki z poradniki. Niemniej jednak tutaj jest problem, bo Chrome automatycznie aktualizuje wtyczki i co jakiś czas będziesz musiał usuwać i od nowa instalować wtyczkę 2.3.5, ale jak się wprawisz to jest to kwestia 30-60 sekund.
Link do wersji 2.3.5: http://www27.zippyshare.com/v/CukUN6C2/file.html
#sqmany
Czy za pomocą tego programu jest możliwa opisana funkcja:
"Cancel All Pending Friend Requests"
W opisie widzę, że jest, jednak na screenie nic, a potrzebuję właściwie tylko sposobu na właśnie anulowanie wysłanych zaproszeń do grona znajomych, bo robić to manualnie to tragedia :/
MrDream
Tak, jest taka opcja w tej wtyczce. Na screen'ie po prostu nie wychwyciłem wszystkich funkcji, bo jak widzisz w każdej kategorii jest suwak, jak nim zjedziesz to zobaczysz więcej możliwości tego rozszerzenia. Owa opcja jest dostępna w "Free Removal Tools".
(18-05-2016 15:22)sqmany napisał(a): @[MrDream]
Tak, jest taka opcja w tej wtyczce. Na screen'ie po prostu nie wychwyciłem wszystkich funkcji, bo jak widzisz w każdej kategorii jest suwak, jak nim zjedziesz to zobaczysz więcej możliwości tego rozszerzenia. Owa opcja jest dostępna w "Free Removal Tools".
Mam tą starszą wersję, 2.3.5_0, dodałem ten plik validate.js, zresetowałem dodatek, wyskakuje okienko do wpisywania pasów do premium, wpiusuje byle co i nie loguje się, napisane jest, że nieprawidłowa licencja, pomożesz ?