Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK (/Temat-FaceBook-Social-Toolkit-2-3-5-Wtyczka-do-Chrome-Opery-CRACK-131313)

Strony: 1 2 3 4

FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 03-04-2016 00:03

Siemanko!
Dziś chciałbym wam zaprezentować program, a w sumie to wtyczkę, która pewnie dla niektórych jest znana, za pewne część z was korzysta z niej w operze w wersji zcrackowanej, tym razem mam dla was ową wtyczkę do przeglądarki Chrome w najnowszej zcrackowanej wersji.

Możliwości wtyczki:
Screen wtyczki:
[Obrazek: TBVCXL8.jpg]

Poradnik(Jak korzystać z opcji PREMIUM za darmo):
1. Dodajemy najnowszą wersję wtyczki FST przez Chrome Web Store
2. Ściągamy plik validate.js
3. Wrzucamy w/w plik do folderu: C:\Users\USERPROFILE\AppData\Local\Goog­e\Chrome\User Data\Default\Extensions\fcachklhcihfinmagjnlomehfdhndhep\2.3.5_0\content_old\js\​­global
4. Resetujemy przeglądarkę, bądź samą wtyczkę wyłączając i włączając ją w ustawieniach rozszerzeń.
5. Wybieramy którąś opcję z listy narzędzi premium, po wyskoczeniu okienka wpisujemy byle jakie dane w miejscu email i key i voilà! Wink

Do pobrania:
Wtyczka FST do Chrome: KLIK!
Wtyczka FST 2.1.6 CRACKED(Uwaga! Owa wersja jest starsza, niż najnowsza i już w pełni zcrackowana, nie trzeba bawić się w metodę z powyższego poradnika, by działała tak, jak należy): KLIK!
Plik validate.js: KLIK!

To chyba już wszystko! Mam nadzieję, że wtyczka się przyda, bo na prawdę ułatwia ona pracę i ma masę opcji. Nie trzeba przechodzić między programami, by korzystać z innych funkcji potrzebnych nam do zarabiania na FB dzięki niej. Wink

RE: FaceBook Social Toolkit - Prawdziwe Monstrum - joefdgod - 03-04-2016 20:42

Szukałem tego jakiś czas temu Smile Dzięki

RE: FaceBook Social Toolkit - Prawdziwe Monstrum - harley15 - 03-04-2016 21:12

Dobra wstawka Smile Oczywiście reput leci.

RE: FaceBook Social Toolkit - Prawdziwe Monstrum - Scoobyx - 03-04-2016 22:16

Już jest niestety na otwartym forum: http://zarabiam.com/Temat-ZNISZCZ-FB-Facebook-Social-Toolkit-2-1-6-Premium-39-Cracked-127396 Smile

Ale tutaj jest lepiej wytłumaczone, więc może zostać ;s

RE: FaceBook Social Toolkit - Prawdziwe Monstrum - sqmany - 03-04-2016 22:25

@[Scoobyx]
A czyli jednak jest na forum, słyszałem, że podobno temat o tym programie był w Strefie, ale został szybko usunięty, dla pewności szukałem przed napisaniem tego tematu, ale nic nie znalazłem. No, ale co najważniejsze, to tutaj przedstawiam w głównej mierze wtyczkę do Chrome'a w najnowszej wersji wraz z poradnikiem, jak wtyczkę samemu zcrackować.

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - fabian51 - 24-04-2016 10:28

ktos wie moze jak dodac plik validate.js na linuxie??

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 24-04-2016 11:14

@[fabian51]
A masz na pewno wersję 2.3.5 Wtyczki FST do Chrome'a? Bo wyszła jakiś miesiąc temu wersja 2.3.6, a na tej wersji ten sposób nie działa.
P.S. Jak będę miał więcej czasu i będzie sposób na zcrackowanie najnowszej wersji, to zaktualizuje Poradnik.

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - fabian51 - 24-04-2016 11:16

zmienilem wlasnie na ta scrackowana i dziala a wczesniej mialem 2.3.6

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 24-04-2016 11:23

@[fabian51]
Chodzi Ci o scrackowaną wersję 2.3.1 do Opery? Bo jeżeli tak, to nie musisz jechać na tak starej wersji, wystarczy, że ściągniesz wersję 2.3.5 z poza Chrome Web Store. Problem tego jest taki, że po paru godzinach będzie Ci się znów wersja aktualizowała do 2.3.6 i trzeba w kółko reinstalować wersję, ale jak się wprawisz, to szybko to idzie. Pewnie da się jakoś wyłączyć automatyczne aktualizacje wtyczek w Chrome, ale ja nie wiem jak, doszukałem się jedynie sposobu, jak wyłączyć automatyczne aktualizacje tej przeglądarki.

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - SlusseR - 02-05-2016 07:16

Działa jeszcze ta wtyczka ? Napiszę ktoś jak to zrobić żeby wszystko działało ? Smile