Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Zarabiać Pasywnie ale Łatwo i do Przodu

Autor Wiadomość
Bug RE: Dziennik pracy by kulasek - TM.
Sprawdź:
Dzień 7

Witajcie!

Mija dziś równy tydzień od kiedy zakupiłem pierwsze adpacki Wink Na tą chwilę wygląda to obiecująco Smile Stan konto powoli rośnie i już jutro planuje zakup kolejnej paczki Wink Wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka, napisał do mnie pierwszy "zainteresowany", który zaciekawił się taką formą zarabiania w internecie i po wprowadzeniu go w szczegóły tego biznesu, postanowił się zarejestrować i w ten sposób zdobyłem swojego pierwszego poleconego Wink Czy będzie to aktywny polecony? Zobaczymy Wink Na razie chce trochę poklikać, obejrzeć i popróbować Tongue

10 - Aktywne paczki
43,79 $ - Aktualny stan konta

[Obrazek: 2h7jjwn.jpg]

Jesteś zainteresowany? Pisz na PW Wink
RE: Dziennik pracy by kulasek - TM.
TM mhmm osobiście mam tam sporo paczek w PENDING no i tak sobie czekam i czekam ... Big Grin
Ogólnie TM płaci cały czas lecz zamrozone "starszej daty" adpacki spowodowaly duze obuzenie uzytkownikow a to od nich w glownej mierze zalezy przyszlosc programu Smile ale jak widac nowych uzytkownikow nie brakuje oraz wyglad strony sie zmienil, jesli dodadza nowe metody platnosci i Ewallet to wroca do gry z duzym kopem Smile Jesli nie to wtedy wiadomo co sie stanie Undecided

Osobiscie polecalbym rozlokowanie funduszy na wiecej niz 1 program ™.
Ja np oprocz TM jestem rowniez w MXRevshare, My Ad Cubes, oraz teraz wchodzi na poczatku kwietnia Future Ad Pro .

PS: ŻYCZĘ DOLARÓW ! Huh
Glosy: kulasek (+1)
Będziesz coś dokładał? Czy lecisz już na tych 10 paczkach aż coś uciułasz zgrabnego?
Na razie zamierzam powolutku reinwestować swoje środki w następne paczki. Pierwszy cel, który sobie ustaliłem to dojść do 50 aktywnych paczek i bezpiecznie wypłacać środki aby zostały jeszcze na dalsze reinwestycje. Nie mam jakoś parcia aby jak najszybciej dojść do tych 50 paczek. Nie ukrywam, że aktywni poleceni mogą mi w tym pomóc Wink Na razie zaczynam w sumie przygodę z tym wszystkim. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości uda mi się zdobyć aktywnych użytkowników Smile
Jak na pierwszy raz do dosc odwazny krok. Wchodzisz w jak to koledzy wyzej napisali upadajacy program i to jeszcze z taka iloscia pieniedzy. Sam oczywiscie jestem w tm mam ponad 250 aktuwnych paczek tylko ze w stanie pending. Z dznia na dzien mam nadzieje ze moze dzisiaj mi je odblokuja...
Powodzenia i dolarów życze Smile
Glosy: kulasek (+1)
Dzień 8

Ósmy dzień rozpoczął się tak jak sobie go wcześniej zaplanowałem Wink Na koncie uzbierałem ponad 55$ i dokupiłem 11 paczkę Wink Nadal reinwestujemy Wink

11 - Aktywne paczki
6,31 $ - Aktualny stan konta

[Obrazek: bhei4o.jpg]
Dzień 9

11 - Aktywne paczki
17,63 $ - Aktualny stan konta

[Obrazek: 2a69y0w.jpg]
Dzień 10

Jeszcze 2 dni i planuje kupić kolejną 12 paczkę Wink

11 - Aktywne paczki
29,39 $ - Aktualny stan konta

[Obrazek: 34hg8wx.jpg]
Powodzenia. No, ale jak osoby wyżej napisały, ten program upada niestety. Sam z niego korzystałem, ale z 2 miesiące temu przestałem. Teraz czekam na FutureAdPro, który ma się pojawić na początku kwietnia, więc z mniejszym ryzykiem, wolę zainwestować w Future niż w Traffic.
U mnie 28 w pending Smile

tapnięte
Odpowiedz