Witam. Wczoraj zakupiony kolejny adpack za kosmiczny 1$ przyszła więc pora na aktualizację. Program ma się dobrze wszystko działa i nalicza. W programie nastąpiło kilka zmian dotyczących płatności. Jedna z nich jest wycofanie się ze współpracy z
PerfectMoney, procesor nie jest już obsługiwany i wygląda na to żee nie będzie już wsparcia dla wpłat z niego. W zamian za
PerectMoney uruchomione mają być płatności przez
2clicpay , da to możliwość pośrednich wpłat poprzez
PayPal, moim zdaniem jest to ciekawe rozwiązanie ponieważ mozna pośrednio wpłacić z
PayPala do
2clicpay i następnie do
FortAdPay bez obawy o to że
PayPal będzie mał wpływ na żywotność programu, co znane jest z innych programów w których
PayPal[b/] narozrabiał. Kolejnym wielkim plusem jest planowane wprowadzenie obsługi płatności prze [b]Bitcoin. Myślę, że będzie to dobre posunięcie zważywszy na popularność
Bitcoina. Według statystyk ze strony program rozwija się dynamicznie co chodzi o nowych użytkowników, cały czas ich przybywa, statystyki podam na końcu postu. Przejdźmy dalej do cyferek związanych z z moim udziałem w programie. Zapraszam
AdPacki: 7 - od ostatniego postu
+1
Reklam klikniętych: 623 - od ostatniego postu
+140
Zarobione z kliknięć: $3.093 - od ostatniego postu
+ $0.791
Paczki wypracowały: $1.05 - od ostatniego wpisu
+ $.30
Ilość użytkowników: 183168
I jeszcze ogólny podgląd ile konkretne paczki wypracowały:
Dzięki za poświęcony czas na czytanie i zapraszam ponownie na kolejne aktualizacje. Prowadzenie dziennika sprawia frajde i uczy systematyczności jako takiej i pozwala mi samemu śledzić historię udziału w programie, i mimo że na początku myślałem że porzucę to szybciej niż zacząłem tak teraz zaczyna mnie to wciągać po woli.

Pozdrawiam