Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Keyy_MM x Twitter x OgAds

Autor Wiadomość
RE: Keyy_MM x Twitter x OgAds
Sprawdź:
Dante_/ Pisałem do Bena już bardzo dawno gdy jeszcze zaczynałam by sprawdził moje Lockery i oczywiście wszystko w porządku najlepszym. A co do wypłaty to nie musisz się martwić bo mam NET7 (wypłata co tydzien) i dostałem już ich naprawdę dużo Wink

Dzień 5 (update)

Zgodnie z obietnicą wrzucam rano statystyki z całej wczorajszej dniówki. Liczyłem na ok. 15$ lecz przez niską konwersję która czasem się pojawia przez brak aplikacji do pobrania (ostatnio były małe problemy z serwisem i opóźnienia w wypłatach) nie udało mi się tyle zarobić lecz nawet kwota która wpadła jest dosyć satysfakcjonująca jak na 1.5h lekkiej pracy przy komputerze.

[Obrazek: al2o35.png]
RE: Keyy_MM x Twitter x OgAds
Dzień 6

Na KIK zarobków dziś brak lecz pracowałem dziś nad jeszcze lepsza automatyzacją mojej pracy i dzięki kolejnemu napisanemu botowi praca która zajmowała mi wcześniej 2 godziny, teraz zabiera tylko 1. Wzrost wydajności o 100% w zamian za godzinę pisania i testowania kodu jest dosyć przyjemny. Smile Dlatego że dopiero testowałem bota i nie miałem zbyt wiele czasu to pracowałem tylko godzinę a efekty będą jutro. Smile

Na Twitterze standardowa promocja konta i coraz szybszy wzrost liczby followers. Jutro planuję zakupić domenę, hosting i wykonać Landing Page dla mojej niszy by móc wstępnie zacząć wrzucać linki do tweetow.

Followers: 487 (+176)

Tymczasem życzę dobrej nocy i wysokich zarobków. Smile
Glosy: Giorgios (+1)
Odpowiedz