Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Oho, i znów się zacznie dyskusja pt: "kto to taki mądry z tego forum". Ale swoją drogą - jedyne za co mogą beknąć w tej sprawie to wprowadzenie w błąd przez używanie znaku/marki handlowej jako Nike i Nike Polska. Pomijam kwestie moralne i "naciąganie na wygrane".
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2016 15:47 przez Cromiell.)
(08-03-2016 17:32)lucass9600 napisał(a): grupa istnieje długo o ile myślę o tej samej...zgłaszałem kilka razy i grupę i konto ,ale póki co nic ,sam opuściłem i tyle
to musi być jakaś viralka. mój brat też kliknął jakieś g%wno i udostępnia ten link. Raczej earnerem nie jest, bo ma 10 lat. to takie przykre ;c a mama nie chce usunąć mu fb
też niezły szajs. co to w ogóle jest?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2016 12:20 przez Bordo.)
(09-03-2016 12:07)Bordo napisał(a): to musi być jakaś viralka. mój brat też kliknął jakieś g%wno i udostępnia ten link. Raczej earnerem nie jest, bo ma 10 lat. to takie przykre ;c a mama nie chce usunąć mu fb
Możesz sprawdzić historię przeglądania swojego brata? Może wtedy okaże się gdzie jest źródło tego spamu.