Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
MyAdCubes - revshare » Nowy revashare

Autor Wiadomość
RE: MyAdCubes - revshare
Sprawdź:
Ok, dzięki za info. właśnie też mimo wyklikania 50 reklam dodało mi $0.1 Myślałem że może coś źle robię.
(13-02-2016 19:14)cortex39 napisał(a):  Ok, dzięki za info. właśnie też mimo wyklikania 50 reklam dodało mi $0.1 Myślałem że może coś źle robię.

Też byłem zdziwiony, że reklam z 50 a tylko 0,1$ i stop. Poczekamy, zobaczymy jak to będzie Smile
Wypłaty są od 20$ ale dopiero jak paczki wygasną to można wypłacić Rolleyes
(14-02-2016 10:05)overlord25 napisał(a):  Wypłaty są od 20$ ale dopiero jak paczki wygasną to można wypłacić Rolleyes

Są minusy ale i plusy takich ograniczeń. Większe szanse na dłuższe działanie, bo nie będzie szybko ubywało ze źródła.
Jednak wiadomo, że nie ma nic pewnego, więc trzeba dobrze się zastanowić nad wejściem i kwotą wejścia, żeby było to opłacalne
todek78 no nie dokońcaSmile w ogóle to nie wpływa na stabilność programu. Zamiast codziennych mniejszych kwot do wypłaty będą wypłacane ogromne kwotyXpokerface w mniej więcej moim zdaniem podobnym czasie. Tutaj mamy krótki opisSmile właściciela programu http://exposedmlmleaders.com/ Proszę przeczytać koledzy,koleżanki. Wiadomo to jest każdego indywidualna decyzja czy wejdzie, kto nie ryzykuje szampana nie pije ale czy tutaj warto... . Jeśli można, bardzo fajna strona zachęcam również do przeanalizowania tego programu. Kto ma problemy z angielskim to wiadomo translator: http://www.realscam.com/f8/myadcubes-com...ming-4426/ . Ja osobiście raczej poczekam bo takiego sukcesu jak TrafficMonsoon nie osiągnie pomimo tego że na pierwszy rzut oka wygląda bardziej przyjaźniej-chodzi mio sam wygląd układ strony. Widziałem że w programie będą również sprzedawane produkty"Digital Market Place Sales " pewnie kursy ebooki itp. Niech każdy uderzy się teraz w pierś i zapyta sam siebie czy kiedyś kupiłem taki produkt w tego typu programiepokerface Pozdrawiam
(16-02-2016 13:07)Tomek0515 napisał(a):  todek78 no nie dokońcaSmile w ogóle to nie wpływa na stabilność programu. Zamiast codziennych mniejszych kwot do wypłaty będą wypłacane ogromne kwotyXpokerface w mniej więcej moim zdaniem podobnym czasie. Tutaj mamy krótki opisSmile właściciela programu http://exposedmlmleaders.com/ Proszę przeczytać koledzy,koleżanki. Wiadomo to jest każdego indywidualna decyzja czy wejdzie, kto nie ryzykuje szampana nie pije ale czy tutaj warto... . Jeśli można, bardzo fajna strona zachęcam również do przeanalizowania tego programu. Kto ma problemy z angielskim to wiadomo translator: http://www.realscam.com/f8/myadcubes-com...ming-4426/ . Ja osobiście raczej poczekam bo takiego sukcesu jak TrafficMonsoon nie osiągnie pomimo tego że na pierwszy rzut oka wygląda bardziej przyjaźniej-chodzi mio sam wygląd układ strony. Widziałem że w programie będą również sprzedawane produkty"Digital Market Place Sales " pewnie kursy ebooki itp. Niech każdy uderzy się teraz w pierś i zapyta sam siebie czy kiedyś kupiłem taki produkt w tego typu programiepokerface Pozdrawiam

Zgadzam się z Tobą. Tonie musi się przekładać na dłuższe życie, ale może Smile
Ryzyko jak wszędzie i dla mnie nie jest żadnym argumentem promocja przez osoby znane z wielu programów, bo wiadomo, że one zarobią na prowizjach krocie. Natomiast wejście z mała kwotą i bez poleconych raczej nie da zarobków.
Wątek czysto informacyjny, bo może są tu osoby, które zobaczą w tym coś fajnego Smile
Ja powiem szczerze, że wejdę na początek z niewielką kwotą, bo wczoraj(po wrzuceniu tego wątku) trafiłem na coś co wygląda wiele lepiej i tam też chcę zainwestować Wink

Parę nowości z programu, wkrótce kolejne newsy Smile
Po polsku - prezentacja programu

[Obrazek: Gemini-Generated-Image-pcfi47pcfi47pcfi-11zon-11zon.jpg]
O programie cisza a dużo się zmienia Smile
Dostal ktos w ostatnich 2ch tygodniach wyplate ?

tapnięte
Wątek zamknięty