Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
a zakupował już ktoś przez tą firmę PE coś wartościowego? Bo może towar nie dotrze?... Jakby nie było, strona jest mało obrazowa jeśli chodzi o informacje o firmie. właściwie to brak informacji...Bo mam ochotę tego canona kupić przez nich.
Ja tam zamówiłem około 15 dni temu coś za 10$ aby mieć dostęp do 2 shopowego i jeszcze 0 info o wysłaniu tego czegoś, sam nie wiem co to było. Adres dałem PE, ten stary z PLUSEXPRESS BOX:numerek, poczekam kilka dni i napisze do kathy w tej sprawie
Z wysyłaniem z Lockerz bywa różnie - dają np 17 dni roboczych -zegarek NIXON (zajefajny, właśnie do mnie doleciał LOT-em) na prywatny adres w USA został wysłany w 20 dniu roboczym po moim mailu do supportu. Pendriwe natomiast wysłali w 3 dniu roboczym. A co do telewizora kupionego przez Motorniczego, który tam za 3 PTZ poszedł - o zegarku też mi pisali że jest "out of stock", ale poprosili o cierpiwość. Zakup był za PTZ i przezornie 1,5$, aby "podkreślić" umowę cywilno-prawną. Gdyby za ten telewizor nastąpiła wpłata gotówki w minimalnej kwocie, to wówczas pewnie Lockerz inaczej by pisał.