Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mijają niedługo właśnie 24 godziny od kiedy jestem w serwisie. Mam już swojego pierwszego poleconego, który zaczął zarabiać na klikaniu w reklamy póki co
Stan konta po 1 dniu:
Jak widzicie wszystko idzie na przód! Za dwa dni kupuje nowego Adpacka.
Chcesz dołączyć do mojego teamu? Zgłoś się do mnie - wszystko wytłumaczę krok po kroku!!
Pamiętaj! Pieniądz rodzi pieniądz!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2016 08:19 przez wachow.)
Stan konta po dwóch dniach 3,7$.
Kupiłem kolejnego Adpacka za 47$ + 3$ z konta TM.
Lecimy dalej!!
Stan konta bieżący to: 0,7$
Teraz już zarabiam 2$ na dobę + 10% z poleconego.
Chcesz dołączyć do mojego teamu? Zgłoś się do mnie - wszystko wytłumaczę krok po kroku!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2016 15:19 przez wachow.)
Spokojnie, poleceni idą do tych którzy mają w danym proramie największy staż i hajs, będziesz zarabiał to sami przyjdą I dodaj sobie reflink do sygnaturki
Powodzenia.
(09-01-2016 12:55)MistGun napisał(a): Spokojnie, poleceni idą do tych którzy mają w danym proramie największy staż i hajs, będziesz zarabiał to sami przyjdą I dodaj sobie reflink do sygnaturki
Powodzenia.
Dzięki za radę, ale muszę nabić 50 postów (klika brakuje) by móc zmienić sygnaturę
Dzięki, dzięki!!
Przed chwilą został zakupiony mailing (5zł) do 12 tys. osób (+18 lat) odnośnie tego czym jest Traffic Monsoon i współpracy ze mną na TM. Czekamy na rezultaty!!
Chcesz dołączyć do mojego teamu? Zgłoś się do mnie na priv- wszystko wytłumaczę krok po kroku!!