Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wezwania na policje (subsms)

Autor Wiadomość
RE: Wezwania na policje (subsms)
Sprawdź:
Niby nie chodzi o Leadmore, a Arek cały czas milczy i nie logował się od 29 grudnia, czyli jakoś krótko po tym pojawił się ten temat...
(31-12-2015 14:46)LeÅ›niczy napisaÅ‚(a):  O to, że może ktoÅ› wreszcie weźmie za pysk tych smsowych naciÄ…gaczy.

A ty to masz jakiś ból czy coś , że sam ni potrafisz? , jest wiele osób która potrafi zarobić dzięki sub/sms uczciwie Smile
no ładnie się dzieje :v a ile osob dostało już rzekomo te wezwania ? ale w sumie jak to w charakterze świadka to raczej nic groźnego ?
Jako świadek dostajesz zawsze wezwanie..więc domyśl się co jest dalej Smile
Ale tu raczej wygląda sprawa tak samo jak z NK, ktoś zgłosił sprawę i policja się zwróciła do serwisu (pytanie jakiego) o wydanie danych, czyli wszystkie osoby musiałby zarabiać w podobny sposób/w tym samym miejscu.

Późno nie późno, o NK ludzie dostawali wezwania po roku...

EasySub nie mógł sypać danymi tako samo LM czy inny serwis, przecież żaden serwis nie wie jak dany user reklamuje ich programy i czy robi to zgodnie z regulaminem czy nie.

Być może sprawę na policje zgłosił jakiś serwis Fotka.pl czy inne cuda i podał wszystkie osoby które tam spamowały swoim linkiem. Wątpię żeby to zgłaszała prywatna osoba (wezwania by nie dostało kilka osób) , bądź policja sama robiła łapanke np na fejsie to by wezwanie dostało nie 7 a 170 osób. Raczej to jakiś serwis zgłosił sprawę na policji i stąd te wezwania do kilku osób jednocześnie. (przy takim założeniu że to sprawka jakiegoś serwisu pewnie będzie znacznie więcej wezwań)
DDK, jeżeli na wezwaniu masz prokuraturę, która prowadzi tą sprawe zadzwon i zapytaj o co chodzi Smile
(31-12-2015 15:34)nicooo napisaÅ‚(a):  Jako Å›wiadek dostajesz zawsze wezwanie..wiÄ™c domyÅ›l siÄ™ co jest dalej Smile
No właśnie nie wiem bo nie miałem styczności z takimi wezwaniami jeszcze Big Grin

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
asiorek, nie bój nic. Wszystko przed Toba Heart
Hahaha no dziękuję za pocieszenie Big Grin

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
W jakim serwisie zarabiasz ?

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wezwanie na policje :( ELdollaro 17 11,770 30-03-2017 13:19
Ostatni post: Arrko
  Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM Wisdow 57 28,118 03-03-2017 20:07
Ostatni post: zdzislawski00
  PeÅ‚noletni uczeÅ„, a rozliczanie z subsms. impressive 8 6,061 02-08-2015 19:02
Ostatni post: badi1992
  Spisanie przez policjÄ™. mi96 20 17,821 09-08-2011 19:55
Ostatni post: Lubelak

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: