Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mój były pracodawca także na każdym kroku chciał mnie oszukiwać i nie płacić, po moim odejściu nie dostałem pensji z 2 miesięcy (5000zł) musiałem odebrać sobie w towarze i go sprzedać, oczywiście o tym wiedział.
Wpisz sobie w szukajke: "wspólna inwestycja". Temat znajduje się w dziale SCAM. Jak tylko zobaczyłem tą historię to postanowiłem ją całą przeczytać. Nieźle tam się zadziało. Facet jest dłużny 10k+ PLN.
(25-12-2015 19:45)avrice napisał(a): Wpisz sobie w szukajke: "wspólna inwestycja". Temat znajduje się w dziale SCAM. Jak tylko zobaczyłem tą historię to postanowiłem ją całą przeczytać. Nieźle tam się zadziało. Facet jest dłużny 10k+ PLN.
Jakieś 3 lata temu szukałem smartfona. Wtedy moją uwagę przykuł samsung galaxy ace, który w sklepach normalnie kosztował 500zł. Szukając gdzie by go tu kupić trafiłem na ogłoszenie olx za 300zł. Kupiłem. Potem zacząłem się domyślać, że gość mnie oszukał. W celu sprawdzenia brat zadzwonił z innego numeru do tego samego gościa i Pan sprzedawca nadal nim handlował.
Może to czyta
Pozdrawiam serdecznie w takim razie...
Zostałem oszukany przez Ptp4ever (8$), Strefa Klikow (50zl), i pewnego człowieka dla którego robilem grupy i fanpejdze.. Tylko jakoś mi nie po drodze do niego