Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Myszka do gier » co polecacie

Autor Wiadomość
RE: Myszka do gier
Sprawdź:
(09-11-2015 18:24)Na 5tyk napisał(a):  O ile jeszcze nie kupiłeś to polecam Steelseries Rival Smile
Ostatnio sam kupiłem i jestem zadowolony Wink
Na 5tyk
Jeszcze nie kupiłem ale z tego co widzę ta już jest trochę droższa, pytanie czy lepsza? Ogólnie lubię produkty steelseries Wink
Ja posiadam CM Storm Alcor i bardzo sobie chwale, zwłasza do cs'a. Posiada najlepszy sensor na rynku, dobry kształt i możliwość zmiany czułości przyciskiem. Najlepiej jak sobie pochodzisz po sklepach Media Markt itp i potestujesz jak leży w dłoni, a później zamówisz na necie taniej, ja tak zrobiłem, bo nie każda myszka może ci spasować do dłoni.
Glosy: full2000 (+1)
Mój typ trzymania myszki to palm.
Rival bardzo dobrze trzyma się w rece. Wykonana jest z fajnego materialu, który nie jest sliski nawet gdy ręką ci się spoci. Dosatkowym atutem, a bardziej zabawka, jest mozliwosc zmiany koloru wyswietlanego na myszce Big Grin
Z czystym sercem mogę co polecić ta myszkę Smile

Ja kupilem Rivala na allegro za 159zl + przesylka. W zestaw wchodziła także podkładka Smile Może podkladka nie jest najlepsza, ale daje rade.
Glosy: full2000 (+1)
Po głębszej analizie ostateczny wybór padł na steelseries Rival.
Dziękuję wszystkim za propozycje oraz proszę o zamknięcie wątku. Smile
Myszka do gier
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[Obrazek: giphy.gif]
Wątek zamknięty