Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ja proponuję odprowadzać podatek od wszystkiego, nigdy nic nie wiadomo, netaffiliation też pisało że nie informują US, a po 3 latach wysłali do US info ile u nich zarobiłem i musiałem wykazać że to rozliczyłem. Wypłaty też miałem na paypal. Wystarczyło że zaniosłem faktury i było ok.
Podałem w tym formularzu swoje prawdziwe dane, włącznie z adresem - nie pozostaje mi nic jak poinformować rodziców, że muszą to wpisać do swoich PIT-ów.
Do Was mam jeszcze pytanie jak szczegółowo mam to rozliczyć, co robić w razie ewentualnej kontroli? Jako potwierdzenie dla US mogę dostarczyć jedynie wydruk potwierdzenia z PayPala.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2015 20:06 przez kariolmax.)
Jak napisał twardy z poprzedniego po przeliczeniu kursu wg NBP. Przecież jakbyś policzył wg dzisiejszego albo na dzień rozliczania się to wyszła by zupełnie inna kwota - stąd ustalono jak ustalono bo zmiany kursów są czasami dość znaczne na przestrzeni roku