Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hmm tyle co masz to i duzo i mało, na poważny biznes troche za mało, jak cos tam chesz zarobic pewny zysk bez straty to zapraszam do mojego temtatu.
Wymagany wkład około 1000 zł a reszt mozesz przeznaczyć na inne inwestycje
(29-10-2015 13:29)nitram napisał(a): Hmm tyle co masz to i duzo i mało, na poważny biznes troche za mało, jak cos tam chesz zarobic pewny zysk bez straty to zapraszam do mojego temtatu.
A ile idzie z tego wyciągnąć tak szczerze?
Mateusz1167, dumny członek zarabiam.com od Sep 2011.
(29-10-2015 13:29)nitram napisał(a): Hmm tyle co masz to i duzo i mało, na poważny biznes troche za mało, jak cos tam chesz zarobic pewny zysk bez straty to zapraszam do mojego temtatu.
A ile idzie z tego wyciągnąć tak szczerze?
Stówka minimum, chociaż zdarzają się szczęściarze i otrzymują więcej .
Sprawdź w temacie u nitram, są tam dowody zarobków .
Korzystałem z kilku tego typu projektu, za każdym razem zysk .
Mały bo mały ale gwarantowany, a to się liczy najbardziej .
Ogólnie polega na tym że mówię Ci jak obrócić pieniądzem, żeby był z tego zysk a dodatkowo jeśli będziesz się stosował do moich wskazówek ale mimo to poniesiesz jakieś straty to ci pokrywam to z własnej kieszeni. Może nie dużo jak mamrocik wyżej napisał ale 100-200 zł w skali miesiąca da się zarobić i jest to pewny pieniądz
Takie kwoty są dobre na sprawdzone programy RS ale należy pamiętać o dywersyfikacji - http://karolbiznes.blogspot.com/
sądzę ze na biznes lokalny to za mało aczkolwiek mogę się mylić