Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Krótko mówiąc żal z tej waszej "współpracy" bo nie wiem co za łaskę robicie, że dodaliście ich podforum u siebie skoro i tak byście to zrobili... na moim forum są od początku. O_o
A ja wziąłem głośniki... a raczej chciałem wziąć bo z przyczyn losowych u dziewczyny na kompie musiałem to robić a ona ma złoma, że szok i mi 2 sekundy same cyfry ładowało...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2010 12:31 przez ShinJii.)
(23-08-2010 12:31)ShinJii napisał(a): Krótko mówiąc żal z tej waszej "współpracy" bo nie wiem co za łaskę robicie, że dodaliście ich podforum u siebie skoro i tak byście to zrobili... na moim forum są od początku. O_o
A ja wziąłem głośniki... a raczej chciałem wziąć bo z przyczyn losowych u dziewczyny na kompie musiałem to robić a ona ma złoma, że szok i mi 2 sekundy same cyfry ładowało...
Nie wiem czy zauwazyles, jednak nie tworzymy działów o każdym możliwym portalu z nagrodami, nie prowadzimy działu odlotka r1nga czy 123konkurs mimo iż część użytkowników o nie pytała. Dlatego proszę Cię byś zbędne komentarze zachował dla siebie.
ShinJii odpowiedź Romka (admina UN) potwierdziła moje słowa
Cytat:Tak jak już wcześniej było mówione że za portal jest odpowiedzialna administracja i ona podejmuję decyzje co do jego działania więc nie wiem dlaczego masz żal do nas że nie daliśmy banera twojego forum ??
po pierwsze nie dałeś nigdy takiej propozycji, po drugie pozwoliliśmy Ci na reklamę twojego forum poprzez sygnaturę i nie zdjeliśmy twojej fotki z nagodą choć też tam zrobiłeś reklamę, po trzecie jak będziesz miał ok 10k userów napewno się dogadamy.