Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-10-2015 07:52)mamrocik napisał(a): pierwsze 3 zagrania, jak widzimy, stop loss uruchamia się zawsze w granicach -20zł ,(powinno być około -15zł, lecz nie dopilnowałem )
więc nie tracimy dużych pieniędzy . http://postimg.org/image/f1eje3mv7/ Także jestem 1,58 na plusie
Niestety tp jak i sl ustawione nie do końca według metody.
Gdyby kolega zastosował się do moich zaleceń by był 120zł do przodu, a nie 1,5.
Trudno, teraz już może być tylko lepiej.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2015 11:59 przez klook.)
(22-10-2015 17:42)DC1 napisał(a): Jak to działa?
DC1
Nie wiem na jakim jesteÅ› poziomie z forexem.
Powiem Ci w prost : kupujesz poradnik, wykonujesz to co autor napisał w poradniku i zgarniasz kasę . W razie pytań autor udziela pomocy. Sposób dożywotni .( tak mi się bynajmniej zdaje )
Muszę przyznać, że źle ustawiłem stop/losy i poprzednie pozycje weszłyby .
W poradniku, pisze jak wół , a mamrocik swoje . Człowiek uczy się na błędach .
Na szczęście w porę się opamiętałem .
Dzisiejszy dzień ciupkę lepiej.
Także jestem 23,07 na plusie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2015 23:01 przez mamrocik.)
(22-10-2015 15:04)mamrocik napisał(a): (...) Po miesiącu jeśli pójdzie wszystko w dobrą stronę, zacznę grać na realnym koncie i wtedy może przedłużę dziennik, ale grając już realną forsą .
To trzymam kciuki żeby na demo szło po twojej myśli a potem czekam na poczynania na realnym koncie.
DziÅ› :
pierwsza pozycja powinna być o dyszkę więcej, lecz chwila zawahania (2 sekundy ) zadecydowały . Był po prostu skok .
druga pozycja zamknięta ręcznie,gdyż nie spełniła wymagań .
Tak czy siak mały plus