Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik pirata - SUBSMS

Autor Wiadomość
RE: Dziennik pirata - subsms, skracanie i inwestycje
Sprawdź:
Wpis 4 (27.10.2015)

Miałem lekką przerwę, ale jak widać już powracam. Smile Skupiam się głównie na subsmsm, a na passive zbieram na wypłatę (14,95$).

[Obrazek: jPFAhXN.png]

Cel do 31.10.2015 do godziny 24:00
Stan konta: 58,5 zł/100zł
Wpis 5 (29.10.2015)

Siemanko Smile Passive okazał się scamem (wpłaciłem tam 50 zł), ale na szczęście już odrobiłem to na subach.

Statystyki z wczoraj:
[Obrazek: MjeD5bV.png]

Trochę gorzej niż przedwczoraj, mimo większej ilości wizyt. Zainwestowałem w program Mikeya, jest świetny, ale dość często wyskakują błędy. Dzisiaj myślę, że trochę więcej będzie rejestracji (już jest jedna), podsumuję to wieczorem. Cały czas lecę na spamie na grupach, szukam i dodaję kolejne z min. 4000 użytkownikami.

Stan konta: 72zł/100zł (do 31.10.2015)

Myślę, że cel jak najbardziej do zrealizowania.

A teraz coś niezwiązanego z dziennikiem - ostatnio zagłębiłem się w temat e-papierosów i zakupiłem Eleaf iJust 2 - dlaczego? - otóż palę papierosy już od paru miesiących, a od początku wakacji szła 1 paczka na 2 dni, chcę rzucić palenie analogów, dlatego zakupiłem sobie e-papierosa - nie palę zwykłych już tydzień i jest to dla mnie sukces Smile
Powodzenia ! Smile
Wpis 6 (29.10.2015)

No i podsumowanie wieczorem Smile Cały czas lecimy do przodu, ale mając tylko +100 grup ciężko mieć stabilne dniówki i ogólnie na spamie nie wyciągnę jakichś sporych pieniędzy, więc po woli będzie trzeba pomyśleć nad czymś innym (ale nadal zostajemy przy subach Tongue)

Statystyki:
[Obrazek: qRz9MmV.png]

Stan konta: 82,5zł/100zł (do 31.10.2015)
Uwierz mi, na spamie dniówki 100-200 zł to nic szczególnego, wystarczy pomysł a nie podglądacz i fb nawet da zarobić Big Grin
(30-10-2015 12:47)jasieeks napisał(a):  Uwierz mi, na spamie dniówki 100-200 zł to nic szczególnego, wystarczy pomysł a nie podglądacz i fb nawet da zarobić Big Grin

Hmm, poczytałem trochę forum i myślę, aby zakupić hosting, domeny - zrobić jakiś "news" o czymś i jeszcze podpiąć pod to viralkę - pewnie na takich sposobach można wyciągać niezłe hajsy Tongue
Powodzenia Big Grin
Wpis 7 (31.10.2015)

Jest! Cel zrealizowany Smile

[Obrazek: 7xfdnq5.png]

Stan konta: 106,5zł/100zł

Cel na listopad: 6,5zł/500zł
Cytat:Głównym celem będzie zdobycie jakichkolwiek oszczędności na protezę kończyny dolnej, powiedzmy, że 10k
Zamarłem w tym momencie.

Powodzenia życzę mocno.

whoami, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.
Powodzenia! Też paliłem zwykłe i jak kupiłem e-papierosa to już jest 2 tydzień jak nie pale analogów ;d Pjontka Huh
Odpowiedz