Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Driver96 napisał(a):monster a jak ci to przysla ? pomysl troche - wpisaywanie PLUS EXPRESS jest zabroione
Wysyłają do polski nagrody tym co wykupili tapetkę, ale nie dla tych, którzy kupili cos w Shopie. A ja właśnie kupiłem dzisiaj tapetę. Ten restock był dla tych, którzy kupili z przed 16 sierpnia, więc jestem zakwalifikowany do następnego.
ja zamowilem tapete 17 sierpnia i juz myslalem ze lockerz mnie w h.ja zrobilo bo nie mam dostepu do restoku ale dobrze ze na nastepny dopiero bede mial dostep to lepiej sie przygoyuje
Dzieki za zainteresowanie Ultimate Wallpaper'em? To swietna sprawa, prawda?
To pomysl, ktory wprowadzilismy w zycie by pomoc naszym uzytkownikom z krajow, w ktorych nie jest jeszcze dostepny SHOP. Pozwoli to im uczestniczyc w SHOPowych restockach.
Jesli zakupisz Ultimate Wallpaper, to pomoze ci on zdobyc wiele dodatkowych punktow i sprawi, ze zdobedziesz dostep na SHOPowe restocki! Nagrody bedziemy wysylac do uzytkownikow z wszystkich krajow, jesli tylko uda im sie zamowic nagrode (jednakze dalej beda oni odpowiedzialni za wszystkie podatki i cło, ktore na paczke nalozy urzad celny ich panstwa). Kochamy naszych uzytkownikow z zagranicy i chcemy, by takze oni dobrze bawili sie na naszej stronie. Ciezko pracujemy by jak najszybciej umozliwic ludziom z wszystkich krajow zamawianie w SHOPie!